Národní památkový ústav: Concentus Moraviae rozezní moravské památky

27.05.2019 10:39

Významné skladby českého a světového repertoáru vážné hudby zazní od 1. do 24. června tohoto roku v průběhu mezinárodního hudebního festivalu Concentus Moraviae hradech a zámcích, spravovaných Národním památkovým ústavem.

Národní památkový ústav: Concentus Moraviae rozezní moravské památky
Foto: red
Popisek: Národní památkový ústav

Koncerty se letos budou konat na zámku Lysice 1. a 14. června, na zámku Milotice 10. června, na zámku v Náměšti nad Oslavou 12. a 20. června a na zámku Rájec nad Svitavou 5. a 19. června. Koncert na zámku Valtice proběhne dne 16. června 2019, o den dříve se v Lednicko-valtickém areálu můžete zúčastnit akce Hudba na kole (ZDE). Na hradě Pernštejn se koncert festivalu Concentus Moraviae (ZDE) uskuteční 24. června.

Kompletní program najdete na stránkách festivalu (ZDE), jehož letošní ročník zmapuje hudební podobu Vídeňského kongresu (1. 10. 1814 – 9. 6. 1815), jeho koncerty, plesy, představení, hlavní hudební aktéry, očekávané premiéry i zákulisní dění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…