Naučmese.cz: V Čechách proběhne první vzdělávací festival

25.09.2013 9:48

Internetový portál Naučmese.cz pořádá pro fanoušky seberozvoje první festival svého druhu v České republice. Organizátoři nabízí možnost zajít si až na 6 kurzů v jeden den.

Naučmese.cz: V Čechách proběhne první vzdělávací festival
Foto: Hans Štembera
Popisek: Studenti, ilustrační foto

Za jednu vstupenku se mohou návštěvníci účastnit kurzu zdravé stravy a vegetariánství, tvůrčího psaní, sociálních médií, výroby sushi, GTD, myšlenkových map, trénování paměti, pletení košíků či domácí přípravy kvalitní kávy. Osmý kurz si návštěvníci vyberou sami, zatím se mohou rozhodnout mezi fintami pro cestovatele, první pomocí a kurzem prezentace.

„Kurzy jsou zajímavé tím, že lektoři dokážou nadchnout při předávání své vášně všechny účastníky. Navíc se žáci mezi sebou seznámí a poměrně často si zde najdou nové přátele. Několika lektorům Naučmese změnilo život. Ať už přestali chodit do práce a pracují jen jako lektoři, či našli na kurzech nový okruh přátel, se kterými začali podnikat,” říká Adam Marčan, jeden ze zakladatelů Naučmese.cz.

Účastníci stráví na festivalu 9 hodin čistého času, které mohou využít dle libosti. Za celodenní vstup na akci, kde je zajištěno jídlo a kvalitní catering, zaplatí 1250,- Kč.

Vzdělávací festivaly jsou populární na celém světě. Naučmese Fest je prvním celodenním festivalem v České republice. „Abychom se všichni lépe poznali, kapacita Naučmese Festu je pouze 100 účastníků. Polovina vstupenek je už nyní pryč, bez výraznější propagace festivalu,“ doplňuje Marčan.

O Naučmese.cz

Naučmese.cz bylo založeno v březnu 2012 a je platformou, která funguje na bázi: nauč mě, nauč se, naučme se. Jeho tvůrci věří, že nemusíte být certifikovaný profesionál na to, abyste mohli své nabyté vědomosti předávat dál. Momentálně se na jeho rozvoji a chodu podílí Alžběta Rektorisová, Josef Nevoral, Adam Marčan a Jan Tinka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…