Navrhněte logo pro Jáchymov a vyhrajte

09.02.2015 9:08

V roce 2016 oslaví město Jáchymov 500. výročí od svého založení. U této příležitosti vyhlásila rada města grafickou soutěž o ztvárnění loga oslav. Přihlásit se může kdokoliv a pro vítěze je připravena odměna ve výši 10 tisíc korun.

Navrhněte logo pro Jáchymov a vyhrajte
Foto: wikipedia
Popisek: Jáchymov.

Krušnohorské město, které se do obecného povědomí dostalo nejenom díky lázeňství, ale především díky bohaté hornické minulosti, v příštím roce oslaví významné výročí. Od jeho založení uplyne 500 let. A právě u této příležitosti vyhlásila městská rada grafickou soutěž pro odbornou i laickou veřejnost.

Logo by mělo obsahovat některý ze symbolů města Jáchymova a symboliku čísla 500. Soutěžící se ve svých návrzích mohou zabývat i vzájemnou interakcí historie a současnosti (1516 - 2016). Maximálně lze však předložit tři návrhy. Chybět by nemělo ani písemné představení a popsání předloženého loga a vysvětlení použité symboliky.

Návrhy spolu s přihláškou je potřeba doručit městu do 31. března do 10:00 hodin. Přihláška do soutěže spolu s pravidly je k dispozici na internetových stránkách města Jáchymov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …