Návštěva ministra vnitra u Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje

15.05.2018 16:11

Ministr vnitra Lubomír Metnar navštívil v rámci výjezdu vlády do Ústeckého kraje dne 14. 5. 2018 Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Návštěva ministra vnitra u Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje
Foto: HZS ČR
Popisek: logo Hasičského záchranného sboru České republiky

S vedením sboru se sešel na stanici v Ústí nad Labem – Všebořicích. Po prohlídce stanice, techniky, Krajského operačního střediska a nově postavených hal pro uskladnění techniky, na jejichž stavbu přispěl významnou částkou 5 miliónů Kč Ústecký kraj, vedení sboru ministra seznámilo s nejpalčivějšími problémy, s nimiž se HZS Ústeckého kraje v současnosti potýká. Ředitel HZS Ústeckého kraje plk. Ing. Roman Vyskočil upozornil ministra na problematiku zastaralé stanice v Mostě, která již neodpovídá potřebám sboru a současná situace vyžaduje stavbu stanice nové. Zmíněna byla i potřeba výstavby stanice v Klášterci nad Ohří. Hovořilo se o financování v oblasti ostatních běžných výdajů a drobných investic, o modernizaci požární techniky a personálních otázkách, aby byl sbor schopen neustálého zkvalitňování služeb veřejnosti a zajištění bezpečnosti obyvatel ústeckého kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…