Nečekaný návrat zimy zkřížil optimistické plány na cesty ke Zlatému návrší

26.04.2016 21:45

Nečekaný příchod zimního počasí nedovolí zahájit plánovaný provoz turistických spojů linky 991 Jilemnice-Horní Mísečky-Zlaté návrší. Spuštění provozu této linky bylo naplánováno na sobotu 30. 4. 2016.

Nečekaný návrat zimy zkřížil optimistické plány na cesty ke Zlatému návrší
Foto: BusLine
Popisek: BusLine

Ačkoli ještě minulý týden byla Masarykova silnice z Horních Míseček na Zlaté návrší téměř holá a poslední zbytky sněhu odstranila fréza, tak nečekaný nával sněhu a vlna mrazů vylučuje na tuto sobotu 30. 4. 2016 plánované zahájení provozu turistických spojů linky 991 Jilemnice - Horní Mísečky - Zlaté návrší. Údržba silnic
i správci chat se shodli, že Masarykova silnice je pro tento víkend pro autobusy zcela jistě nesjízdná.

Podle předpovědi se pak tento stav nezlepší ani do příštího víkendu 7. - 8. 5. 2016 a pravidelný provoz do nejvýše položené zastávky v ČR tak bude zahájen pravděpodobně až 14. 5. 2016. Potom, pokud počasí dovolí, budou spoje z Jilemnice a Míseček na Zlaté návrší jezdit denně až do 30. 10. 2016. Každý den v průběhu letních prázdnin od 1. 7. do 31. 8. a během zářijových víkendů pak bude linka posílena i autobusem z Rokytnice nad Jizerou.

Bližší informace o zahájení provozu na Zlaté návrší budou k dispozici na www.busline.cz a na informační telefonní lince +420 481 368 111.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

9:29 Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

Jak efektivně snížit výdaje na energie? LAMA energy je jedním z dodavatelů, který už téměř rok nabíz…