„Už dlouho jsme se chystali zaměřit na vývoj a výrobu úplně nových produktů a jsem nesmírně rád, že jsme se potkali s André van Stadenem, který pochází z JAR a produkty ze sušeného masa jsou mu vlastní už od dětství,“ říká David Novák, zakladatel a majitel společnosti Fine Gusto Nature. „Díky Andrého zkušenostem jsme mohli začít s výrobou speciálního afrického sušeného masa s názvem biltong, které se připravuje úplně jiným způsobem, než je tomu u známější varianty jerky. Dále jsme do produktů zařadili speciální africké klobásky Droëwors z hovězího masa, které si troufám říct, že v této podobě vyrábíme na českém trhu jediní.“
Co je to biltong?
Sušené maso biltong pochází z Jihoafrické republiky a výraz vznikl složením holandských slov „bil“ (hýždě, zadní část) a „tong“ (proužek, jazyk). Jak tedy spojení slov napovídá, pravý biltong se vždy vyrábí ze zadní části zvířete, která je považována za nejkvalitnější. Základní surovinou pro výrobu originálního afrického biltongu je vždy červené maso, a to zejména z antilop, pštrosů a hovězího dobytka.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
Článek obsahuje štítky
autor: Tisková zpráva
Tvrdíte, že je celá ta kauza smyšlená a politicky účelová.
To jako, že někdo vaší expartnerku podplatil nebo já nevím co jí slíbili, aby vás teď obvinila? A kde se teda vzaly ty e-maily, kde se k násilí doznáváte? Já upřímně nevím, čemu věřit, protože evidentně nějaké důkazy asi jsou, ale to načasování obvinění je zvláštní, i když teda mohla s ním přijít už...
Další články z rubriky

22:03 MZV: Převzetí části pozůstalosti po Janu Masarykovi
Jan Lipavský převezme ve čtvrtek část pozůstalosti po československém ministru zahraničí Janu Masary…