Nejvyšší účet za tuzemské volání činil více než 11 tisíc, vyplývá z nové analýzy

15.09.2014 9:30

Nejvyšší měsíční vyúčtování českého zákazníka za tuzemské volání činilo 11 462 korun a nejvyšší roční platba klienta za elektřinu v panelovém domě dosahovala výše 94 126 korun. Vyplývá to z nejnovějších statistik nezávislého srovnávače Tarifomat, který z dostupných údajů vyfiltroval zajímavosti z oblasti zákaznického chování, poptávky či vyúčtování od února 2012 do srpna 2014.

Nejvyšší účet za tuzemské volání činil více než 11 tisíc,  vyplývá z nové analýzy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Telefon, ilustrační foto

Společnost Tarifomat, která aktuálně srovnává na 127 poskytovatelů telekomunikačních služeb a energií, dosahuje průměrný měsíční nárůst objednávek až 16 %. V souvislosti s výběrem nového tarifu tak již proběhlo za poslední 2 roky bezmála 654 tisíc telefonických konzultací v celkové délce 1 680 235 minut a bylo provedeno více než 7 milionů kalkulací. „Největší rodina, která v uplynulých 2 letech využila našeho srovnávače, měla celkem 11 členů. Naším primárním cílem je vycházet Čechům vstříc a pomáhat jim nalézat pro ně optimální nabídky na volání, SMS či třeba data, takže nás fakt, že můžeme pomoci ušetřit finance v řádu tisícikorun měsíčně takto velké rodině, samozřejmě velmi potěšil," potvrdil Pavel Černoch ze společnosti Tarifomat s tím, že v historii s Tarifomatem uspořilo už na 121 678 zákazníků.

O společnosti Tarifomat

Společnost Tarifomat s.r.o. funguje na českém trhu od 1. února 2012. Zcela zdarma srovnává všechny dodavatele mobilních tarifů ve všech krajích v České republice a svým zákazníkům tak nabízí vždy nejvýhodnější nabídky na volání, SMS či třeba data. Díky svému významnému podílu na trhu disponuje speciálně vyjednanými nabídkami, které nemusí být dostupné v jiných distribučních kanálech dodavatelů telekomunikačních služeb. Za dobu svého fungování již pomohla více než 120 000 zákazníků. Český telekomunikační úřad garantuje její nezávislost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…