Nejznámější influenceři světové konference TBEX zavítali i do jižních Čech

03.08.2018 11:25

Ve dnech 26. – 28. 7. 2018 probíhala světová akce TBEX Europe 2018, která se letos poprvé konala v České republice, a to konkrétně v Ostravě. TBEX neboli The Travel Blog Exchange je konference pro všechny blogery, vlogery, instagramery či jinak aktivní profesionály na sociálních sítích. Všichni blogeři a ostatní odborníci na online cestovní ruch, mají neuvěřitelné dosahy na desítky milionů lidí.

Nejznámější influenceři světové konference TBEX zavítali i do jižních Čech
Foto: kr-jihocesky.cz
Popisek: Jihočeský kraj

Na svých kanálech, ať už je to Instagram, Twitter, Youtube či blog, seznamují své fanoušky s cestovním ruchem a cílovými destinacemi, které během cestování poznávají a skrz své online kanály propagují místa, které navštíví.

Dosahy

Lidé, kteří dorazili do jižních Čech, se zaměřují na evropské destinace, cestování v párech, nezávislé cestování, dobrodružné cestování, kulturní památky UNESCO i na ostatní historické a kulturní památky. Měsíčně jejich blog navštíví 143 000 lidí. Jejich facebooková stránka má 30 000 To se mi líbí a na Instagramu mají 59 000 sledujících. Jejich dosahy jsou tedy celkově opravdu vysoké.

V rámci doprovodného programu konference, který probíhal po celé České republice, zavítali tito profesionálové i do jižních Čech a do doprovodného programu tak byly zapojeny i ostatní subjekty jako ubytovatelé, gastroprovozy i další turistické cíle jihočeských destinací.

„Dosahy této akce ještě nemáme změřené, protože stále běží, ale podle ohlasu například z budějovického Budvaru má tato návštěva značný vliv, jelikož se díky tomu zvedla návštěvnost jejich online profilů. Příběhy z cest můžete sledovat i na našem kanále @jiznicechy,“ průběžně sumarizuje produktový manažer destinační společnosti Českobudějovicko-Hlubocko Tomáš Polanský.

Program

Ve dnech 29. 7. – 2. 8. 2018, po skončení oficiální konference, se 1 český a 8 zahraničních influencerů, ve spolupráci s Jihočeskou centrálou cestovního ruchu, přesunulo za krásami pohodových jižních Čech na hlavní poznávací trasu. Společně se svými delegáty navštívili město České Budějovice, a mohli se tak dozvědět více o místní historii, prohlédnout si pivovar Budvar, nadýchat se pohádkové atmosféry na zámku Hluboká nad Vltavou či se odreagovat ve Sportovně relaxačním areálu. Nechyběla ani plavba lodí a gastronomické zážitky v místních restauracích. Součástí programu byly i výlety jako Stezka korunami stromů, návštěva vísky Holašovice, romantického města Český Krumlov nebo přespání na zámku Mitrowicz.

„Neskutečně mě potěšil fakt, že účastníci jihočeské trasy by po prohlídce Českých Budějovic upřednostnili, kdyby se konference konala u nás. Prohlídka se nám totiž nesmírně podařila, a to v ohledu na podmínky k fotografování, v samotném plnění vícedenního programu i samotnou atmosférou města. Od 2. 8. přijíždějí další účastníci akce TBEX, kteří se nám již rozdělí na tematické skupiny – „Na kole a pěšky po Šumavě“, „Wellness, lázně a svatby“, „Historie a kultura“, „Gastronomie a pivovarnictví“ a „Venkovská turistika,“ doplnil za Českobudějovicko-Hlubocko Tomáš Polanský.

(pozn.: Influencer = člověk, který svým chováním a publikacemi ovlivňuje chování či rozhodování jiných lidí)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…