Nemocnice Boskovice obnovuje přístrojové vybavení oddělení Centrální sterilizace

17.12.2019 17:05

V pátek 13. 12. 2019 bylo slavnostně otevřeno nově zrekonstruované oddělení Centrální sterilizace Nemocnice Boskovice.

Nemocnice Boskovice obnovuje přístrojové vybavení oddělení Centrální sterilizace
Foto: regionboskovicko.cz
Popisek: Boskovice

Oddělení Centrální sterilizace se svým zaměřením řadí mezi složky prevence nemocničních nákaz a představuje tak jeden z aspektů komplexní zdravotní péče. Cílem tohoto specializovaného pracoviště je zajištění vysoké úrovně a kvality sterilizace zdravotnických prostředků nejen pro operační sály a všechna oddělení Nemocnice Boskovice, ale i pro externí zákazníky. Jednou z podmínek zabezpečení zmíněné úrovně a kvality je přístrojové vybavení oddělení.

Stávající přístrojová technika je na oddělení používána již od roku 2002 a každodenní provoz s sebou pochopitelně přináší její značné opotřebení. Z poskytnutých dotací města Boskovice ve výši 6 000 000 korun tak byly zakoupeny dvě Myčky Professional od společnosti Miele, s.r.o. a tři Parní sterilizátory od společnosti BMT Medical technology, s.r.o. Realizace a instalace novějšího přístrojového vybavení probíhala v průběhu roku 2019. Za účasti zástupců města Boskovice, dozorčí rady a výše jmenovaných firem tak bylo dne 13. 12. 2019 nově zrekonstruované oddělení Centrální sterilizace Nemocnice Boskovice slavnostně otevřeno.

Děkujeme všem, kteří přispěli k tomu, aby toto oddělení mohlo i nadále zůstat neoddělitelnou součástí bezpečného poskytování zdravotní péče.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…