Nemocnice Broumov otvírá ambulanci praktického lékaře

02.04.2022 15:40 | Tisková zpráva

V prostorách Nemocnice Broumov se na konci března otevřela nová, plně vybavená ambulance praktického lékaře, přijímající první pacienty.

Nemocnice Broumov otvírá ambulanci praktického lékaře
Foto: broumov.net
Popisek: Nemocnice Broumov

Provozovatelem této ambulance je Oblastní nemocnice Náchod, a.s., ordinujícím lékařem je MUDr. Ziad El Jamal, který v Broumově pracuje již několik let na interním oddělení. O možnost zaregistrování v nové ambulanci již požádaly desítky lidí. Nemocnice zde nabízí také pracovně lékařské služby pro místní firmy a podniky.

Nedostatek praktických lékařů na Broumovsku často vede k situaci, kdy lidé vyhledávají služby Nemocnice Broumov s potížemi, které spadají do kompetence praktického lékaře. Otevřením nové ambulance chce vedení Oblastní nemocnice Náchod tuto situaci řešit. Občanům Broumovska proto nabízí služby zkušeného lékaře v plně vybavené ambulanci s možností využití služeb biochemické laboratoře a bezprostřední dostupností rentgenového pracoviště přímo v areálu nemocnice.

MUDr. Ziad El Jamal je atestovaný lékař v oboru PL. Narodil se v Libanonu, vystudoval Lékařskou fakultu UK v Praze, po studiích působil v trutnovské a náchodské nemocnici. V současné době pracuje na interních odděleních v Nemocnici v Broumově, pomáhá se službami i na interním oddělení v Náchodě a LDN v Jaroměři. MUDr. El Jamal mluví plynně česky a díky svým odborným zkušenostem může nyní obyvatelům Broumovska nabídnout kvalitní péči praktického lékaře.

Ordinační doba: každé úterý a čtvrtek 13 - 18 hodin
Umístění: ambulantní trakt v přízemí Broumovské nemocnice
Kontakt: 491 413 237

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…