Nemocnice Havlíčkův Brod: Bohatá nadílka miminek

27.12.2021 13:50 | Tisková zpráva

Vánoční svátky byly v Brodské porodnici skutečně bohaté - narodilo se celkem 13 miminek / 24.12- 4 kluci, 25.12. - 5 holek, 26.12. - 2 kluci a 2 holčičky. Celkově se u nás zatím uskutečnilo 1414 porodů. Tisící porod jsme oslavili 14.9.2021.

Nemocnice Havlíčkův Brod: Bohatá nadílka miminek
Foto: regionvysocina.cz
Popisek: Nemocnice Havlíčkův Brod

S vývojem epidemiologické situace přizpůsobujeme rodičkám i naše služby. 

Anketa

Budete se o Vánocích omezovat při setkávání s přáteli a příbuznými?

14%
83%
hlasovalo: 27928 lidí

Předporodní kurzy pro nastávající maminky a jejich partnery jsme museli nahradit  on-line kurzy, které děláme zcela zdarma. Kromě toho mohou rodičky využít také individuální konzultace či online poradny přes email. Nastávající maminky tak mají hned tři možnosti jak konzultovat cokoliv stran těhotenství a porodu v naší nemocnici.

Letošní novinkou na porodnici je nabídka voňavého porodu. Ženská bylinná napářka je druh parní lázně, jednoduchá a 100% přírodní metoda, která připravuje porodní cesty na porod, změkčuje tkáň a tak působí preventivně proti poranění hráze. Je možné ji využít v těhotenství (od 38.týdne), během porodu i v období šestinedělí. Bylinná napářka je rodičkami v současné době stále častěji vyhledávána jako jedna z oblíbených úlevových technik během porodu, kde je využíváno principů termoterapie, hydroterapie, fytoterapie a aromaterapie.

Přehled jmen vánočních miminek: Tomáš z Ledče nad Sázavou, Vincent z Nového Veselí, Maxim ze Žďáru nad Sázavou, Adam z Kutné Hory, Zuzana z Herálce, Kristýna z Golčova Jeníkova, Barbora z Církvic, Zdeňka z Velkých Losenic, Helena z Krucemburku, Anežka z Kroun, Jindřich z HB, Quido z Tábora a Nela z HB.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…