Nemocnice Litoměřice buduje novou koupelnu pro nejmenší pacienty

25.07.2019 18:47

Novinky čekají na děti, které budou hospitalizovány v litoměřické nemocnici. Ta totiž právě v těchto dnech využívá pravidelného prázdninového uzavření části oddělení a na 4. nadzemním podlaží na stanici velkých dětí buduje zcela novou společnou koupelnu s vanou, sprchovými boxy a několika umyvadly.

Nemocnice Litoměřice buduje novou koupelnu pro nejmenší pacienty
Foto: nemocnice-lt.cz
Popisek: Městská nemocnice Litoměřice

Práce započaly začátkem července vybouráním stávajícího vybavení a vybudováním nových rozvodů elektřiny, vody a odpadů. Následovalo vyzdění nových sprchovacích boxů, realizace obkladů a dlažby. Na ty na přelomu července a srpna naváže osazení vany, několika umyvadel a vybavení zařizovacími předměty.

Náklady na vybudování nové koupelny na dětském oddělení přesáhnou částku půl miliónu korun, které nemocnice vynaloží z vlastních zdrojů.

Stejně jako v případě společných WC, která na stanici velkých dětí byla modernizována v roce 2015, přizvala nemocnice i k realizaci koupelen ke spolupráci architektku Naďu Richterovou. Obojí je sladěno do jednotného designu, kterému dominují veselé barvy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Unicorn Systems a německý operátor přenosové soustavy spolupracují na unikátním nástroji

9:15 Unicorn Systems a německý operátor přenosové soustavy spolupracují na unikátním nástroji

Společnost Unicorn Systems zvítězila v tendru vyhlášeném německým operátorem přenosové soustavy Tenn…