Nemocnice Litoměřice opět bojuje o hlasy

21.02.2018 21:31

I v letošním roce se Nemocnice Litoměřice, a.s. aktivně zapojila do celostátního hodnotícího projektu Nemocnice ČR, který začátkem února odstartoval svůj již 13. ročník.

Nemocnice Litoměřice opět bojuje o hlasy
Foto: nemocnice-lt.cz
Popisek: Městská nemocnice Litoměřice

Projekt, jehož nositelem je nezisková organizace HelathCare Institute (HCI), je zaměřen jak na hodnocení spokojenosti hospitalizovaných i ambulantních pacientů a zaměstnanců, tak i na hodnocení finančního zdraví nemocnic. Výstupem z těchto šetření jsou srovnávací žebříčky českých a moravských nemocnic.

Hodnocení probíhá formou vyplňování dotazníků, a to buď vytištěných, které pacienti dostanou přímo v nemocnici a mohou je vyplněné vhodit do připravených sběrných boxů, tak i elektronických, které jsou k dispozici na internetových stránkách HCI. Hlasování probíhá do konce srpna.

„V rámci Ústeckého kraje jsme v předchozích ročnících ve všech segmentech obsazovali medailové pozice. V konkurenci všech nemocnic v republice se v hodnocení pacientů dlouhodobě pohybujeme kolem padesátého místa, u spokojenosti zaměstnanců se držíme v okolí patnácté pozice. Je to pro nás závazek a těšíme se, jak nás naši pacienti i zaměstnanci ohodnotí v letošním roce,“ připomněl předchozí umístění nemocnice předseda představenstva Radek Lončák a dodal, že v hodnocení finančního zdraví byla litoměřická nemocnice v posledním ročníku mezi nemocnicemi zřízenými městy a obcemi třetí v republice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

19:15 ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

V polovině dubna oslavila společnost ČD - Telematika již 30 let fungování. V posledních letech přito…