Nemocnice Znojmo dočasně omezuje neakutní operační výkony

03.10.2020 11:54

Nemocnice Znojmo od včerejška dočasně omezuje některé plánované výkony. Důvodem je reakce na vývoj epidemiologické situace a nárůst počtu hospitalizací souvisejících s nákazou COVID-19.

Nemocnice Znojmo dočasně omezuje neakutní operační výkony
Foto: Nemocnice Znojmo
Popisek: Nemocnice Znojmo

Nemocnice Znojmo se včera rozhodla přistoupit k částečnému omezení péče. „Vzhledem k nárůstu hospitalizací pacientů s COVID-19 jsme se rozhodli dočasně přistoupit k omezení některých plánovaných výkonů,“ sdělil Martin Pavlík, ředitel Nemocnice Znojmo.

Omezení se týká odložitelných plánovaných výkonů, které následně vyžadují pooperační intenzivní péči.

„Je nám to líto a vnímáme, že se jedná o rušení již dlouhodobě plánovaných výkonů, na které se pacienti připravovali. Nicméně v tuto chvílí, je pro nás na prvním místě bezpečnost pacientů po těchto výkonech,“ doplnil Pavlík.

Všichni pacienti, jejichž výkonů se toto omezení týká budou aktivně kontaktování naším personálem. Omezení se NETÝKÁ akutní neodkladné péče.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …