Nemocnice v Třinci prošla úspěšně akreditací

27.12.2017 9:11

Ve dnech 14. - 15. prosince 2017 proběhlo v Nemocnici Třinec, p.o. akreditační šetření Spojené akreditační komise, o.p.s., v rámci kterého se zjišťovala úroveň kvality a bezpečí poskytovaných služeb. Třinecká nemocnice již počtvrté prošla akreditačním šetřením úspěšně, poprvé jej získala v roce 2008.

Nemocnice v Třinci prošla úspěšně akreditací
Foto: Hans Štembera
Popisek: Nemocnice - ilustrační foto nemocnice

Cílem akreditace je snaha nemocnice standardizovat a zkvalitňovat poskytování lékařské a ošetřovatelské péče a dosáhnout co nejlepší péče o pacienty. Trojice inspektorů Spojené akreditační komise ověřovala zavedení systému pro zvyšování kvality jak z hlediska odborné péče, tak bylo posuzováno i technické zabezpečení, služby a celé zázemí nemocnice.

„Nemocnice Třinec prošla akreditačním šetřením již počtvrté. Úspěšně vykonaná akreditace je známkou toho, že dbáme na kvalitu poskytovaných služeb a na bezpečné prostředí. Získaný certifikát je platný tři roky a potvrzuje, že systém kvality a bezpečí v naší nemocnici je zaveden správně“, uvedl Tomáš Stejskal, ředitel Nemocnice Třinec, p.o..

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…