Noc s hvězdami" na zámku Zahrádky 2021

12.08.2021 11:06

23. ročník benefičního koncertu "Noc s hvězdami" na zámku Zahrádky u České Lípy rozezněla opět hudba. Výtěžek letos dosáhl na částku 20 tisíc korun a je věnován na obnovu této vyhořelé památky.

Noc s hvězdami" na zámku Zahrádky 2021
Foto: Martin Production
Popisek: Noc s hvězdami 2021

Jak prozradil pořadatel a zpěvák koncertu Martin France, letos se koncert konal premiérově na přilehlé zámecké zahradě a akce se konala nejenom na podporu této ohněm poničené historické památky, ale po dlouhém a devastujícím koronavirovém období na podporu české kultury, českého cestovního ruchu a především potkávání se spoluobčanů nejen Českolipska.

Zahrádky

"Bylo fajn vidět zase lidi pospolu, s úsměvem na tváři a třeba i se sklenkou vína nebo půllitrem piva," řekl zpěvák. "Jen doufám, že příští rok jich už zase dorazí o něco více."

Zahrádky

Požár zámku v Zahrádkách lidovali hasiči na přelomu ledna a února 2003 tři dny

V Zahrádkách vystoupila například ostřílená rockerka Marcela Březinová, malá postavou, ale velká hlasem zpěvačka Magda Malá, zpěvák a skladatel Jarek Šimek, který v současné době boduje snad na všech českých svatbách s hitem Svatební, zpěvák a zároveň člen lídr hudební skupiny Angels a syn legendárního zpěváka Karla Černocha Marek, Jarmila Zedníková, která před několika lety prošla soutěží Superstar.

zahrádky

Marek Černoch

Mimo jiné nechyběli na pódiu čerstvě vystudovaná mladá zpěvačka a zároveň žákyně Marcely Březinové na Mezinárodní hudební konzervatoři v Praze Claudie Kosová a již zmíněný zpěvák, producent a v poslední době opět i herec v bláznivé divadelní komedii "Jsem krásná?" Martin France, jehož agentura ve spolupráci s obcí Zahrádky benefici uspořádala.

France

Pořadatel akce, zpěvák Martin France

Akci moderovali Michaela Doležalová a Vlasta Vébr, kteří po závěrečném songu všech účinkujících s Marcelou Březinovou pozvali diváky již na 24. ročník tohoto letního koncertu na první srpnovou sobotu 6. 8. 2022.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa: Obliba elektronických dražeb roste, za pět let vynesly státu 446 milionů

16:08 Finanční správa: Obliba elektronických dražeb roste, za pět let vynesly státu 446 milionů

Aplikaci elektronických dražeb (APED) si od spuštění projektu v roce 2019 vyzkoušelo už 5 047 zájemc…