Zubr Grand se tak velmi rychle „zabydlel“ v restauracích a hospodách se Zubrem na čepu. „Potvrzuje tak jednoznačně současný trend, kdy lidé dávají přednost pivům s vyšší hořkostí, které jsou vyráběny tradičními postupy,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr. Ten se také osobně spolu se sládkovou pivovaru, Natašou Rouskovou, a dalšími zástupci pivovaru účastnili ochutnávek nového piva ve vybraných restauracích a pivnicích. Tyto akce probíhaly na střední Moravě v průběhu října a pokračovat budou až do konce roku.
„Do procesu vzniku piva Zubr Grand se zapojilo mnoho štamgastů, fanoušků a příznivců našeho pivovaru. Dali jednoznačně najevo, že je zajímá pivo i samotný postup vaření, jakož i použité ingredience a jejich kvalita,“ dodává Pluháček.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva