Nová nabíječka baterií do fotoaparátů i kamer poslouží doma, v kanceláři i v autě

30.10.2014 9:57

Novinkou na českém trhu je výkonná nabíječka Li-ion baterií do fotoaparátů a videokamer. Nabíječka značky T6 Power je doplněna jak adaptérem do běžné elektrické zásuvky, tak adaptérem do automobilu. Oproti běžně dostupným produktům navíc nabízí vyšší výkon nabíjení, klasickou baterii do digitálního fotoaparátu s kapacitou 650 mAh nabije již za 1 hodinu. Díky své kompaktní velikosti je vhodná nejen pro domácí využití, ale i pro cestování.

Nová nabíječka baterií do fotoaparátů i kamer poslouží doma, v kanceláři i v autě
Foto: NTB CZ
Popisek: Nabíječka Li-ion baterií do fotoaparátů a videokamer

Nová nabíječka značky T6 Power je určená výhradně pro Li-ion baterie do digitálních fotoaparátů a videokamer. Parametry přístroje odpovídají bateriím pro téměř všechny běžně dostupné modely na českém trhu. Cena balení, které obsahuje vlastní nabíjecí kolébku, síťový adaptér a autoadaptér, činí 498 Kč.

„Při zavádění nové nabíječky do našeho sortimentu jsme zohledňovali požadavky našich zákazníků. Vzhledem k tomu, že fotoaparáty a videokamery lidé využívají zejména na cestách, kde jim často chybí možnost připojení k elektrické síti, jsme do balení s nabíječkou přidali i autoadaptér,“ uvedl Radim Tlapák, jednatel společnosti NTB CZ, která je distributorem baterií a nabíječek značky T6 power na českém trhu. „Důležité bylo přinést i vyšší výkon. Ačkoliv je nová nabíječka oproti starším modelům dvakrát rychlejší, cenu balení jsme zachovali,“ dodal Tlapák s tím, že v souvislosti s uvedením nového produktu na trh byl inovován i grafický design obalů baterií a nabíječek značky T6 power.

Nabíječka Li-ion baterií T6 Power

O společnosti NTB CZ, s.r.o.

Společnost NTB CZ je vlastníkem a výhradním prodejcem baterií značky T6 power. Je také oficiálním dovozcem výrobků značky iGo do České republiky. NTB CZ se specializuje na prodej výrobků z oblasti výpočetní techniky a elektroniky, kterému se věnuje již od roku 1998. Obchodními partnery společnosti jsou světoznámé firmy z Asie a USA. Všechny prodávané baterie splňují přísné evropské normy a mají všechny certifikáty potřebné pro prodej v zemích Evropské unie. Společnost NTB CZ provozuje internetový obchod BatteryShop.cz, který je předním e-shopem s širokou nabídkou baterií do mobilních přístrojů na českém trhu. Vysokou kvalitu služeb internetového obchodu potvrzuje 100% hodnocení zákazníků na portálu Heureka.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…