Nové webové stránky Matcha Tea spuštěny

30.11.2013 17:20

100% zelený čaj Matcha Tea převlékl svůj kabát a spustil nové webové stránky určené pro všechny milovníky kvalitního čaje.

Nové webové stránky Matcha Tea spuštěny
Foto: Matcha Tea
Popisek: Matcha Tea

Hlavní změnou je nový a jednodušší design stránek, přehlednost jednotlivých záložek a zdůraznění BIO kvality Matcha Tea. Nové stránky usnadní orientaci jejich návštěvníkům a dají vyniknout samotnému produktu, který svou kvalitou nemá na českém trhu obdoby. Pro všechny fanoušky Matcha Tea je navíc připravena fotografická soutěž týkající se jakýchkoliv produktů z čaje Matcha.

Webové stránky jsou určeny jak pro konzumenty Matcha Tea, tak pro současné či potencionální obchodní partnery. Dostupné jsou zde všechny relevantní i doplňkové informace o čaji Matcha od jeho zdravotních přínosů, přes složení, historii až po moderní formy použití v podobě netradičních receptů na nápoje a pokrmy. Nepřehlédnutelný je i odkaz na e-shop, v kterém je možné zakoupit všechny produkty Matcha, ale i originální kvetoucí čaje a čajové příslušenství.

„Změnou webu jsme oslavili první rok Matcha Tea na našem trhu a přidali i narozeninový dárek pro všechny milovníky tohoto smaragdového čaje,“ komentoval změny ředitel společnosti Čajová květina, která Matcha Tea dováží, Petr Patočka. „Naším cílem bylo oživit dosavadní image tohoto čaje a díky propojení se sociálními sítěmi vést zákazníky k větší interakci,“ dodal Petr Patočka. Právě k tomu má pomoci i aktuálně běžící soutěž.

Soutěž o nejlepší Matcha fototografie

Pro všechny, kdo si rádi vychutnají šálek dobrého Matcha Tea a mají soutěžního ducha je od 25. listopadu do 18. prosince 2013 připravena velká fotografická soutěž. Stačí vyfotit svou oblíbenou Matcha lahůdku či proces přípravy čaje na neobvyklém místě a zaslat jí na soutez@matchatea.cz. Může jít o nápoj, dezert, oblíbený šejkr na přípravu Matcha nebo o setkání s přáteli nad konvičkou zeleného čaje, fantazii se meze nekladou, jediné důležité je zapojit Matcha Tea.

Soutěž probíhá na Facebooku Matcha Tea a vyhrávají 3 fotografie s největším počtem hlasů. Hlavní cena je 5 000 Kč v hotovosti. Více informací a pravidla soutěže naleznete na http://www.matchatea.cz/soutez-o-10-000-kc-za-nejlepsi-matcha-tea-fotografii/.

O společnosti Čajová květina

Společnost Čajová květina s.r.o. byla založena jako specializovaný dovozce a distributor potravin a nápojů především pro gastronomická zařízení (restaurace, cukrárny, kavárny a čajovny) a obchody. Čajová květina s.r.o. se zaměřuje na výrobky reprezentující moderní, zdravý životní styl, s důrazem na popularizaci méně známých produktů jako jsou například kvetoucí čaje nebo 100% japonský zelený čaj Matcha, který letos získal certifikaci BIO. Společnost nabízí ke svým produktům doplňkový sortiment, a to zejména v případě kvetoucích čajů vhodné sklo (sklenice, šálky a konvice) pro jejich servírování a propagaci. Nabídka a prodej jsou realizovány přednostně prostřednictvím vlastní sítě obchodních zástupců, která umožňuje dodržet vysokou kvalitu prezentace produktů koncovým spotřebitelům.

Více na http://www.matchatea.cz/.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…