Nový pořad TV Barrandov Tenký led Dany Morávkové

15.02.2018 16:30

Oblíbená moderátorka Dana Morávková míří zpět do televize Barrandov! Již v pátek 16. února se na obrazovkách objeví v roli moderátorky nového formátu. Diskuzní pořad s názvem Tenký led Dany Morávkové slibuje kontroverzní témata, která hýbou českou společností, i příběhy obyčejného života, při nichž budou zpovídáni hrdinové všedních dní, ale i celebrity, které diváci znají z televizních obrazovek.

Nový pořad TV Barrandov  Tenký led Dany Morávkové
Foto: TV Barrandov
Popisek: Dana Morávková v noém pořadu televize Barrandov Tenký led

Silné životní příběhy, exkluzivní hosté a zkušená moderátorka – to je nový diskuzní pořad Tenký led Dany Morávkové, jenž startuje již v pátek 16. února ve 20.15 na televizi Barrandov. Další premiérové díly poběží každý pátek ve stejnou hodinu. Jak už samotný název napovídá, pořad se bude dotýkat spíše témat, o kterých se ve společnosti moc nemluví – například jak se žije na vozíku, jak se vyrovnat s tím, když má vaše dítě rakovinu, anebo jakou moc má bulvár.

„Moc bych si přála, aby to byl pořad hlavně lidský, aby pomáhal a abychom díky našim hostům byli hrdí na to, že jsme Češi, že jsme šikovní,“ říká herečka, která pořadem úplně žije a práce moderátorky ji baví. „Užívám si to, ale nejsem investigativní novinářka. Jsem prostě herečka, která se pasuje s rolí moderátorky. Těší mě, když se mi lidé otevřou, a zaplať pánbůh se mi otvírají. Strašně bych si přála, aby tento pocit měli i lidé doma u televizních obrazovek. Aby se dozvěděli něco, co se třeba nikde jinde nedozvědí.“

„Jsem velmi rád, že paní Morávková přijala moji nabídku. Naše televizní Skupina Barrandov s ní spolupracuje již dlouhodobě a divácky je velmi oblíbená. Navíc je to velká profesionálka, takže jsem přesvědčen, že i tento nový formát zaznamená u diváků velký úspěch,“ řekl generální ředitel Skupiny Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Sledujte premiérový díl nového pořadu již v pátek 16. února ve 20.15.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…