Nový tester zářivek Fluke 1000 FLT - za 30 sekund hotovo

19.09.2014 19:40

Jediný přenosný tester, který zvládne všechny základní testy za půl minuty.

Nový tester zářivek Fluke 1000 FLT - za 30 sekund hotovo
Foto: Fluke
Popisek: Společnost Fluke Corporation

Zářivková osvětlení v kancelářských budovách jsou instalována z důvodu úspory elektrické energie a dlouhé životnosti, kterou lze ještě prodloužit díky pravidelné údržbě. V budovách a provozech, kde se nachází řádově stovky až tisíce zářivek však jejich pravidelná kontrola má vysokou časovou náročnost. Proto Fluke představuje ruční tester zářivek Fluke 1000FLT, který provede základní texty již za 30 sekund a základní kontrolu zářivky lze navíc provést bez žebříku.

Nový tester zářivek šetří čas a snižuje náklady na údržbu tím, že 5 základních testů, které odhalí nejčastější příčiny poruchy, lze provést za půl minuty. Základními testy jsou test zářivky pro kontrolu přítomnosti plynu, který lze provádět díky teleskopické tyči bez žebříku a bez vyjmutí zářivek z osvětlovacích těles. Dále test předřadníků pro snadné určení jejich funkčnosti, bezkontaktní detekce napětí pro rychlou kontrolu přítomnosti napětí a test spojitosti kolíků pro kontrolu spojitosti zářivkových vláken. Poslední je test typu předřadníků pro ujištění, zda je předřadník elektronický nebo magnetický, což lze provést také bez nutnosti rozebírat osvětlovací těleso. Jedná se funkci, na kterou bylo nutné mít separátní testovací přístroj a lze s ní odhalit předřadníky plýtvající energií.

Tester má odolný a jednoduchý design navržený i pro nešetrné zacházení v pracovním prostředí. Byl testován na pád ze dvoumetrového žebříku a jeho vysouvatelná testovací tyč je celá kovová a velmi odolná. V případě potřeby ji lze snadno vyměnit samotným uživatelem a není třeba zasílat přístroj do servisu. Díky tomu bude mít přístroj dlouhou životnost, která je navíc potvrzena tříletou zárukou.

Snadnou obsluhu doprovází jasné světelné indikátory a akustická výstraha, které potvrzují stav testování bez nutnosti kontroly stavu na displeji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…