Novým jednatelem JIKORDu se stal Jiří Kafka

16.01.2022 22:20 | Tisková zpráva

Novým jednatelem Jihočeského koordinátora dopravy (JIKORD) se stal Jiří Kafka. Dosavadní dopravní specialista, prognostik a metodik této společnosti zřizované Jihočeským krajem ve vedoucí funkci vystřídal Josefa Michálka. Ten ji opustil zhruba po roce a půl ze zdravotních důvodů.

Novým jednatelem JIKORDu se stal Jiří Kafka
Foto: Jihočeský kraj
Popisek: Nový jednatel Jihočeského koordinátora dopravy (JIKORD) Jiří Kafka

Kafkovo jmenování na základě výběrového řízení potvrdila ve čtvrtek 13. ledna rada kraje. Uvedl to náměstek hejtmana pro dopravu Antonín Krák.

„Těší mě, že v čele našeho krajského koordinátora dopravy stane odborník, který má v tomto oboru mnoholetou praxi.  Společně chceme s touto společností i nadále pokračovat v zajišťování co nejkvalitnější dopravní obslužnosti obyvatel na jihu Čech,“ sdělil Krák s tím, že výběrová komise doporučila Kafku na post jednatele JIKORDu jednomyslně. „Panu Michálkovi bych pak chtěl jménem kraje za jeho odvedenou práci velice poděkovat,“ doplnil náměstek hejtmana pro dopravu.

Kafka, podle jeho slov, hodlá na novém postu využít svou dosavadní praxi, když se tomto oboru pohybuje prakticky celý svůj profesní život. „Zaměřit se chci zejména na rozvoj veřejné dopravy v Jihočeském kraji a její zefektivnění,“ uzavřel jednatel JIKORDU. 

Více informací o JIKORDu naleznete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…