O2 naděluje přes Vánoce více než 100 televizních programů všem

24.12.2013 10:25

Od 16. prosince do 2. ledna budou mít zákazníci O2 TV možnost sledovat i ty kanály, které nemají jako součást své placené nabídky.

O2 naděluje přes Vánoce více než 100 televizních programů všem
Foto: red
Popisek: O2

"Našim zákazníkům tak přinášíme ještě více zábavy a dáváme jim možnost "ochutnat" vše, co O2 TV v rámci programů nabízí. Navíc se díky funkci Zpětného zhlédnutí nemusí řídit televizním programem, a vánoční svátky si tak můžou užít opravdu naplno. Žádný oblíbený pořad ani pohádka jim totiž neuteče," říká David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností. Součástí nabídky nejsou programy pro dospělé.
Nové kanály na O2 TV

O2 TV zároveň rozšiřuje portfolio svých stanic o nové kanály, z nichž některé doplňují ty stávající o HD kvalitu. Rozšíření programů je bezplatné. V Základní nabídce se objeví programy Prima HD, Prima COOL HD, ČT2 HD, ale také nově Óčko Gold. Ostatní stanice jako je Óčko Expres a Sport2 HD, Slovak Sport.TV1, Slovak Sport.TV2 HD najdou zákazníci v příslušných tématických balíčcích.

Novinky ve videotéce

Vánoční nadílku od O2 TV doplňuje česká novinka Čtyřlístek ve službách krále. Dobrodružný příběh Fifinky, Myšpulína, Pindi a Bobíka, kteří z komiksu vtrhli na filmové plátno, mohou malí i velcí diváci zhlédnout ve Videotéce za pouhou jednu korunu. V placené sekci je nyní k dispozici více než 1000 filmů a pořadů ve standardním a HD rozlišení. "Pro naše zákazníky jsme nachystali i další filmové novinky. Namátkou například Já, padouch 2, Osamělý jezdec, Letadla, Pacific Rim - Útok na Zemi nebo Šmoulové 2," dodává Duroň.

Digitální televizi O2 TV lze objednat už od 151 korun měsíčně. Diváci tak získají O2TV Flexi se 43 televizními programy a 1 balíček tematických programů dle vlastního výběru. Součástí služby je přístup k Videotéce a možnost využívat funkce Nahrávání a Zpětné zhlédnutí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…