O2 spouští 4G LTE na Benátské noci

25.07.2014 19:40

V pátek 25. července spustí O2 síť 4G LTE na frekvenci 800 MHz v místě konání festivalu Benátská noc (areál Vestec v Liberci). LTE připojení zajistí mobilní vysílač a bude zde fungovat do skončení festivalu. Technologie 4G LTE doplní stávající mobilní síť v tomto místě, díky čemuž se zvýší celková dostupná datová kapacita sítě O2.

O2 spouští 4G LTE na Benátské noci
Foto: red
Popisek: O2

Technologie 4G LTE od O2 nabízí maximální rychlost až 185 Mb/s. Během Benátské noci bude vzhledem k šířce pásma nasazena maximální rychlost 75 Mb/s. Nejrychlejší 4G LTE síť

Majitelé mobilních telefonů s podporou LTE mohou už nyní na mnoha dalších místech s LTE signálem sítě O2 surfovat reálnými rychlostmi v řádech desítek megabitů za vteřinu. Podle výsledků uživatelských měření serveru DSL.cz z května i června 2014 běhala data na LTE nejrychleji právě v síti O2.

Seznam všech mobilních telefonů s podporou 4G LTE od O2 naleznete ZDE.

Pro využívání sítě 4G je potřeba také nový typ SIM karty - tzv. USIM. Každý zákazník O2 si může svůj typ SIM karty jednoduše ověřit zadáním kódu *444*# a jeho odesláním jako běžného hovoru. Případnou výměnu karty zařídí zdarma na kterékoli prodejně O2, firemním zákazníkům tuto výměnu zprostředkuje jejich obchodní zástupce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zoo Liberec: Za asistence zkušených chovatelů přišlo na svět mládě kondora královského z Olomouce

22:03 Zoo Liberec: Za asistence zkušených chovatelů přišlo na svět mládě kondora královského z Olomouce

Zoo Liberec slaví další chovatelský úspěch. Díky dlouholetým zkušenostem se libereckým odborníkům po…