Oblastní nemocnice Jičín: Nadační fond vypisuje stipendia pro absolventy

13.01.2020 18:02

Absolventi a absolventky oborů všeobecná sestra, dětská sestra, porodní asistentka, praktická sestra a fyzioterapeut mohou získat až 80 tisíc Kč do startu v zaměstnání. Zájemci mohou opět žádat o stipendia.

Oblastní nemocnice Jičín: Nadační fond vypisuje stipendia pro absolventy
Foto: Krajský úřad Královéhradeckého kraje
Popisek: Oblastní nemocnice Jičín

Termíny pro podání jsou do 28. února nebo do 30. září. Žádosti je třeba zasílat na adresu: Nadační fond Oblastní nemocnice Jičín, Žižkovo náměstí 18, 506 01 Jičín. Kompletní pravidla a dokumenty jsou k dispozici na webu ZDE.

S vybranými žadateli bude uzavřena smlouva o poskytnutí stipendia a o uzavření budoucí pracovní smlouvy, v níž bude zaměstnavatelem Oblastní nemocnice Jičín. Žadatel také musí předložit potvrzení o studiu, ze kterého vyplývá, že studium by mělo být absolvováno v roce 2020. Dále je třeba uvést informaci, zda uchazeč je v jiném stipendijním programu. Pokud ano, musí uvést, o jaký program jde, a přiloží kopii smlouvy o poskytnutí tohoto stipendia.

Zájemci mohou nastoupit buď na pracoviště v Jičíně, nebo v Novém Bydžově. Pro splnění podmínek stipendia by měl tento pracovní poměr trvat alespoň 36 měsíců při výši úvazku 1,0. Příjemce má také povinnost uzavřít pracovní smlouvu do 3 měsíců od ukončení studia. Každý může podat pouze jednu žádost.

Stipendijní program si klade za cíl usnadnit začátek zaměstnání mladým lidem a zároveň personálně podpořit nemocnice v Jičíně a Novém Bydžově. Nadační fond Oblastní nemocnice Jičín a.s. vznikl v říjnu 2018. Jeho základní náplní je přijímání darů od soukromých subjektů a jejich zprostředkovávání pro úrovně péče v jičínské a novobydžovské nemocnici. Stipendia jsou nyní jednou z priorit nadačního fondu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

16:05 AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

V chráněné krajinné oblasti Brdy přibylo čtrnácté maloplošné zvláště chráněné území – přírodní památ…