Olomoucký kraj se připravuje na příjem žádostí o tzv. kotlíkové dotace

16.02.2016 22:20 | Zprávy

V pondělí 22. února 2016 přesně v osm hodin ráno začne Olomoucký kraj poprvé ve své historii přijímat žádosti o finanční podporu na výměnu starých kotlů na pevná paliva za ekologičtější topidla.

Olomoucký kraj se připravuje na příjem žádostí o tzv. kotlíkové dotace
Foto: Olomoucký kraj
Popisek: Olomoucký kraj, logo.

Do okamžiku O sice ještě pár dnů zbývá, hejtmanství ale už teď dokončuje přípravy, díky kterým by se veškerá administrativa související s příjmem žádostí měla obejít bez zbytečných problémů.

Kraj například zřídil hned tři místa pro podání žádosti. Kromě Šumperku a Jeseníku samozřejmě i v Olomouci, kde se předpokládá největší nápor žadatelů. Úředníci je kvůli plynulejšímu odbavení budou první den očekávat v prostorách olomouckého Regionálního centra.

OLOMOUC – příjem žádostí:

22. 2. 2016 od 8:00 – 12:00 hodin   - v prostorách přízemí budovy RCO, Jeremenkova 40b

22. 2. 2016 od 12:00 – 17:00 hodin a v ostatních dnech tj. od 23. 2. 2016 v úředních hodinách pro veřejnost do 13. 5. 2016 do 12:00 hodin na podatelně Krajského úřadu Olomouckého kraje, Jeremenkova 40a

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Marek Výborný byl položen dotaz

Podle čeho soudíte, že mají lidovci nárok na post předsedy Sněmovny?

Proč zrovna vy? A nebylo tomu vždy, i za vás tak, že post měla strana vládní koalice? Navíc, co si pamatuji, vy jste nedali SPD ani post místopředsedy, i když by to odpovídalo výsledku voleb. Nepřijde vám to tak nyní až pokrytecké si tento post nárokovat? Že se vám nelíbí Okamura není podle mě argum...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.