Olympionici reprezentují Česko nejen sportem

27.07.2012 0:00

(Nové Město nad Metují) Hodinky PRIM na letošní Olympiádě v Londýně doplní outfit pro slavnostní ceremoniál, na vyhlašování vítězů a dále pro volný čas. Společným prvkem výbavy olympioniků je tradiční česká výroba. Tu splňují právě hodinky značky PRIM z Nového Města nad Metují.

Olympionici reprezentují Česko nejen sportem
Foto: Elton hodinářská
Popisek: Hodinky PRIM CZECH TEAM I - sběratelská kolekce pro fanoušky českých olympioniků.

Společnost ELTON hodinářská, a. s. právní nástupce a pokračovatel v tradiční výrobě českých hodinek nesoucí označení Czech Made, se rozhodla u příležitosti letošních olympijských her české sportovce podpořit kolekcí hodinek. Tyto hodinky si ale bude moci zakoupit i veřejnost. Z každých prodaných hodinek, poputuje určité procento z ceny konkrétního modelu zpět do Českého olympijského výboru a tedy zpět ke sportovcům. Olympijské hodinky lze koupit přímo v továrně v Novém Městě nad Metují, v podnikové prodejně v Praze, u smluvních partnerů, ale také přímo v Londýně v průběhu Olympijských her v expozici Českého domu.

Olympijská kolekce hodinek se skládá z quartzových hodinek CZECH TEAM, dále ze dvou modelů vybavených automatickým strojkem české výroby, SPORT IGEN v červené barvě a luxusní společenský model DIPLOMAT, jímž budou obdarováni všichni medailisté. Náramkové sportovní hodinky CZECH TEAM jsou k dispozici ve čtyřech barevných variantách, a to v barvách trikolory, červená, modrá a bílá, doplněné o neutrální černou. Hodinky CZECH TEAM byly vyrobeny speciálně ku příležitosti konání olympiády ale jejich symbolika je nadčasová a předurčuje českou sounáležitost, hrdost a soudržnost.

Hodinky Prim k příležitosti LOH London 2012

ELTON hodinářská, a.s., z Nového Města nad Metují je výrobce tradičních českých hodinek značky PRIM, je ryze česká soukromá firma, která je zakladatelem a zároveň jediným nositelem více než šedesátileté tradice výroby náramkových hodinek v České republice. Současná výroba navazuje na bohatou historickou tradici, rozvinula ji a obohatila o zcela nové přístupy ve vztahu k zákazníkovi. Společnost se dnes zaměřuje zejména na mechanické hodinky, vyrobené na zakázku, přímo dle individuálních přání každého zákazníka. Zákazník jako budoucí majitel hodinek dostává ten nejširší prostor k tomu, aby určil konečnou podobu svých hodinek.

ELTON hodinářská

je oficiálním dodavatelem Českého olympijského týmu 2009 – 2012.

www.prim.cz

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…