Panattoni Europe pomohla na kongresu EASTLOG odhalit logistické trendy

19.05.2017 20:01

Jak budou vypadat logistické areály za 10-20 let? Kam směřuje vývoj? Co mají developeři v plánu a jak to odpovídá skutečným potřebám logistiky? Také na tyto otázky odpovídal ředitel developerské společnosti Panattoni Europe Pavel Sovička na tradičním kongresu EASTLOG, který se letos zaměřoval na lidské zdroje a moderní technologie.

Panattoni Europe pomohla na kongresu EASTLOG odhalit logistické trendy
Foto: Panattoni Europe
Popisek: Panattoni Europe pomohla na kongresu EASTLOG

Největší logistická událost v České republice tematicky pokrývá celý obor logistiky a současně reflektuje nejnovější trendy. Kongres také významně přispívá k propojení potenciálních partnerů, každoročně se ho zúčastní na 500 účastníků.

„Žijeme v přelomové době. Zatímco před 10 lety přišel zahraniční investor a prakticky kdekoliv bez větších problémů sehnal pracovní sílu, dnes už jsou některé lokality takřka nasycené a firmy se často musí navzájem přeplácet. Investoři, developeři i samosprávy tak čelí novým výzvám. V posledních letech se zaměřujeme více na péči o zaměstnance a jejich přirozené začleňování do místní komunity, což je téma, které vychází z naší dlouhodobé filosofie dobrého souseda,“ sdělil Pavel Sovička, generální ředitel Panattoni Europe pro Českou republiku a Slovensko

Program kongresu EASTLOG je unikátní tím, že se jako jediný věnuje úzce specializovaným tématům. Konference a workshopy zahrnují úderné přednášky od špičkových přednášejících i nejnovější případové studie a podnětné diskuse.  Hlavní konferenční část Trendlog byla věnována trendům v logistice a supply chain managementu. Cílem akce je inspirovat a informovat účastníky o aktuálním dění v oboru, a zároveň jim poskytnout prostor pro sdílení názorů a navázaní nových obchodních kontaktů.

O Panattoni Europe

Panattoni Europe je součástí Panattoni Development Company, která je jednou z z největších developerských společností na světě a má v Severní Americe a Evropě 26 poboček. Od zahájení činnosti ve střední Evropě v roce 2005 společnost dokončila dohromady přes 4,7 milionu m2 moderních průmyslových prostor v Polsku, České republice a Německu. Součástí struktury Panattoni Europe je také zvláštní oddělení, které se specializuje na stavby na klíč (build-to-suit – BTS), které přesně odpovídají požadavkům jednotlivých klientů. Mezi klíčové klienty patří společnosti jako Amazon, Arvato Services Polska, Coty Cosmetics, DSV, H&M, Intermarché, Leroy Merlin, ND Logistics, Still, Schenker, Selgros a Tesco. Kromě České republiky má Panattoni Europe kanceláře také v Polsku, Velké Británii, Lucembursku, Německu a také Rumunsku. Více na www.panattonieurope.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…