Pardubická nemocnice: Demolice dětské chirurgie si vyžádá dopravní omezení

21.01.2019 19:29

Nejstarší pavilon v areálu Pardubické nemocnice v tomto týdnu zmizí. O nadcházejícím víkendu začne hlavní část demoličních prací na budově č. 1, v níž dříve sídlilo oddělení dětské chirurgie a stomatochirurgie. Demolice, která je součástí nulté etapy budoucí strategické investice centrálního urgentního příjmu, si vyžádá i dopravní omezení v centrální části nemocničního areálu od 25. ledna.

Pardubická nemocnice: Demolice dětské chirurgie si vyžádá dopravní omezení
Foto: pardubickykraj.cz
Popisek: Pardubická nemocnice

Hlavní část demolice bývalé dětské chirurgie s nasazením těžké techniky bude probíhat o víkendu 26. a 27. ledna. V dalším týdnu bude následovat odvoz sutin. Nákladní automobily budou projíždět hlavní branou, proto upozorňujeme pacienty a návštěvníky na zvýšený provoz v tomto prostoru areálu.

Z důvodu demoličních prací budou uzavřeny komunikace vedoucí z obou stran podél pavilonu č. 1. V současné době je již neprůjezdná a neprůchozí vozovka mezi budovami č. 1 a č. 15 (informace). Od pátku 25. ledna dojde rovněž k uzavírce komunikace mezi budovami č. 1 a č. 30 (onkologie). Toto omezení potrvá do 4. února.

Pavilon onkologie bude pro pacienty a návštěvníky přístupný po chodníku od budovy č. 17 (Multioborový pavilon). K příjezdu či příchodu k Multioborovému pavilonu je již možné využít komunikaci mezi budovami Informací (č. 15) a radiodiagnostickým oddělením (č. 14), která byla uzavřena z důvodu přístavby pro novou magnetickou rezonanci. Tato vozovka je již průjezdná i průchozí.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…