Pardubická nemocnice: Odběrové místo rozšiřuje provozní dobu

31.08.2020 18:47

Od 1. září 2020 se prodlužuje provozní doba odběrového místa pro testování na COVID-19 v Pardubické nemocnici. Odběry se budou provádět od pondělí do pátku od 8 do 12 hodin. Od poloviny září se začne testovat i o víkendu.

Pardubická nemocnice: Odběrové místo rozšiřuje provozní dobu
Foto: pardubickykraj.cz
Popisek: Pardubická nemocnice

Kromě změny provozní doby se mění také místo, kde se odběry provádějí. Od září se pro tento účel začne využívat ambulance v budově č. 8. Od 12. září bude o víkendu odběrové místo otevřeno od 7 do 9 hodin. „Vzhledem k celorepublikovému nárůstu počtu případů covid-pozitivních pacientů a nadcházejícímu podzimu, kdy můžeme očekávat zesílení epidemie, prodlužujeme provozní dobu odběrového místa v Pardubicích, abychom vyhověli všem požadavkům na testování,“ uvedla ústavní epidemioložka Nemocnice Pardubického kraje Lucie Bareková.

mapa

Provozní doba odběrového místa v Litomyšlské nemocnici zůstává nezměněná, tedy každý všední den od 7 do 12 hodin. Od pondělí 31. srpna se však odběrové místo přesunulo do budovy C Litomyšlské nemocnice (bývalé kožní oddělení).

Pacienti se na odběr v Pardubické a Litomyšlské nemocnici musí předem prostřednictvím on-line formuláře, ve kterém si zvolí termín odběru. Formulář je dostupný na webových stránkách nemocnice ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…