Pardubický kraj: Podnikatelé se budou prezentovat čínským investorům

17.11.2018 11:38

Zástupci čínského regionu Jilin navštívili Krajský úřad Pardubického kraje, kde jednali s 1. náměstkem hejtmana Romanem Línkem a zástupci Krajské hospodářské komory především o možnosti prezentace podnikatelů a významných zaměstnavatelů v rámci veletrhu, který je plánován na podzim příštího roku. Jedná se již o druhou návštěvu představitelů tohoto regionu do Pardubického kraje.

Pardubický kraj: Podnikatelé se budou prezentovat čínským investorům
Foto: Pardubický kraj
Popisek: Základní podoba loga Pardubického kraje.

„První kontakt s tímto regionem vznikl díky návštěvě pana náměstka Kortyše a tato cesta představitelů regionu Jilin do našeho kraje byla již druhou. Tento region je velmi zajímavý pro naše podnikatele, jelikož je zde velmi rozvinutý chemický či farmaceutický průmysl, ale také strojírenství. Z tohoto důvodu již představitelé Krajské hospodářské komory projevili zájem zúčastnit se společně s podnikatelskou misí veletrhu, který se uskuteční příští rok,“ uvedl 1. náměstek hejtmana Roman Línek.

„Jsem přesvědčený, že se může jednat o velmi zajímavou příležitost a předpokládám mezi podnikateli velký zájem o účast. V rámci spolupráce se nesmí jednat pouze o výměnu delegací, ale o skutečné projekty a jednání vedoucí k výsledku,“ doplnil Roman Línek, který zároveň seznámil zástupce provincie se základními údaji o Pardubickém kraji, jeho kompetencemi a hospodářstvím a kulturním dědictvím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…