Pardubický kraj: Zástupci turistických oblastí kraje se domluvili na spolupráci v roce 2019

25.12.2018 7:33

Setkání zástupců oblastních destinačních managementů s Destinační společností Východní Čechy (DSVČ) se zúčastnil i radní Pardubického kraje René Živný, který je zodpovědný za cestovní ruch.

Pardubický kraj: Zástupci turistických oblastí kraje se domluvili na spolupráci v roce 2019
Foto: Pardubický kraj
Popisek: Základní podoba loga Pardubického kraje.

Na dalším ze série pravidelných pracovních setkání se řešila především problematika certifikace oblastních destinačních managementů, sběr statistických dat v cestovním ruchu a jeho úskalí při komunikaci s jednotlivými obcemi a turistickými památkami. Projednával se také plán veletrhů a prezentačních akcí na příští rok, kde ředitelka DSVČ Alena Horáková nabídla zástupcům turistických oblastí (TO) spolupráci ve formě společné prezentace na těchto akcích.

Premiérově se jednání zúčastnila nová ředitelka zapsaného spolku Pardubicko – Perníkové srdce Čech Markéta Krátká, která ostatním přítomným představila plány spolku pro příští rok. Zástupce TO Králický Sněžník Miroslav Beran informoval o aktuální situaci v řízení oblastního destinačního managementu v souvislosti se změnami po podzimních komunálních volbách v Králíkách a ostatních obcích této oblasti. Petra Plisková a Tomáš Černý ze zapsaného spolku Chrudimsko-Hlinecko spolu s Jiřím Zámečníkem z Českomoravského pomezí poukazovali na komplikace související se sběrem statistických dat.

Krajský radní René Živný všem účastníkům setkání poděkoval za dosavadní spolupráci: „Všichni víme, že řízení cestovního ruchu je opravdu komplikované odvětví. O to víc si cením nadšení, iniciativy a tvrdé práce lidí, kteří ho mají v Pardubickém kraji na starosti. Mám tím na mysli jak kolektiv pracovníků krajské Destinační společnosti Východní Čechy, tak samozřejmě i zástupce oblastních destinačních managementů. Věřím, že na tuto příkladnou spolupráci navážeme i v dalších letech.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Benešova vila bude přístupná šest dní v týdnu i v letošní sezóně

7:23 Úřad vlády: Benešova vila bude přístupná šest dní v týdnu i v letošní sezóně

Již 1. května začne návštěvnická sezóna v Benešově vile a stejně jako ta předchozí nabídne rozšíření…