Pardubický kraj s koalicí nevládek školí neziskovky

28.05.2018 10:34

„Rok 2018 se nese v duchu velkého vzdělávání. Společně s Pardubickým krajem jsme připravili workshopy zaměřené na rozšíření dosavadních dovedností zaměstnanců neziskovek. Zástupci neziskového sektoru si mohou vybrat z široké škály nejrůznějších kurzů. Za sebou máme velice úspěšné a plně obsazené kurzy o GDPR a komunikačních dovednostech,“ nechala se slyšet ředitelka Koalice nevládek Pardubicka Jana Machová. "Dále nás čekají kurzy zaměřené na time management a prokrastinaci a na podzim plánujeme kurzy týkající se správné propagace a komunikace s médii,“ dodala k programu jednotlivých školení.

Pardubický kraj s koalicí nevládek školí neziskovky
Foto: Pardubický kraj
Popisek: Základní podoba loga Pardubického kraje.

„Problematika GDPR je velmi aktuální, proto jsme se rozhodli zajistit proškolení zástupců neziskových organizací, kterých se tato záležitost týká. Kvůli velkému zájmu jsme se rozhodli uspořádat na toto téma dva kurzy. Kromě teoretické části a seznámení s novou právní úpravou byla pro účastníky připravena i praktická část,“ uvedl k úspěšným a plně obsazeným kurzům o ochraně osobních údajů radní Pardubického kraje zodpovědný za sociální péči a neziskový sektor Pavel Šotola.

V plánu jsou i další kurzy. Nejbližším je již zmíněný time management a prokrastinace. Školení bude věnováno postupům, doporučením a nástrojům pro plánování času. Cílem bude pomoci účastníkům v efektivním využívání času v práci, při rozdávání úkolů nebo na poradách. Kurzem provede Roman Pešek, jehož doménou je lektorství kurzů efektivní komunikace, prezentační dovednosti v praxi, zmíněný time management a fundraising.

Podzim bude věnován dvoudennímu kurzu Média, marketing a jeho aplikace v praxi. První část proběhne v záři, druhá v říjnu. Pro správné zasazení do kontextu je potřeba absolvovat oba. Cílem bude informovat účastníky o správné propagaci a zviditelnění neziskového sektoru v očích veřejnosti. Podíváme se i na problematiku, jak správně upoutat a zaujmout donátory. Nesmíme zapomenout ani na nástroje, metody a techniky, díky kterým přijdeme na kloub potřebám klientů, fanoušků sociálních sítí a médií.

Sérii vzdělávacích aktivit uzavře kurz Vztah s veřejností a prezentační dovednosti, na který se můžete těšit na konci října. Zájemcům bude poskytnuto vodítko, jak srozumitelně a poutavě vyjádřit svou myšlenku a vyvarovat se strachu z prezentování na veřejnosti nebo jak získat díky prezentaci partnery pro své názory.

Pro bližší informace sledujte webové stránky ZDE nebo se obraťte na koordinátorku akcí Martu Linduškovou (ZDE), tel.: 734 440 261.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…