PayPal usnadňuje firmám přijímání digitálních plateb pomocí zařízení Chip & Pin

26.02.2013 9:35

Kapesní zařízení Chip & PIN společnosti PayPal usnadní firmám provádění bezpečných plateb kartou, a to osobně, kdykoli a kdekoli.

PayPal usnadňuje firmám přijímání digitálních plateb pomocí zařízení Chip & Pin
Foto: PayPal
Popisek: PayPal

Ty tak již nemusejí odmítat prodejní transakce, když zákazník nemá hotovost, a nemusejí ztrácet čas následným ukládáním finančních prostředků do banky.

Společnost PayPal představila přelomovou verzi svého oceňovaného globálního platebního řešení pro podniky PayPal Here, které je založeno na použití čipu a kódu PIN.

Toto kapesní zařízení přináší velkou příležitost pro malé firmy. Umožní jim totiž snadno a efektivně přijímat kreditní a debetní karty či platby přes PayPal, kdekoli podnikají, a posílit tak prodej.

Verze Chip & PIN zařízení PayPal Here je určena zejména firmám, které tradičně spoléhaly na hotovost nebo šeky. Je navržena pro země, kde se u transakcí kreditní kartou využívá technologie načtení čipu a zadání kódu PIN, nikoli načtení magnetického proužku.

Zařízení PayPal Here je jedinečné: Jedná se o ucelené platební řešení, které firmám všech typů umožní jednoduše a bezpečně přijímat platby přes PayPal, kreditními a debetními kartami, zaznamenávat hotovostní a šekové transakce a dokonce i odesílat faktury a stvrzenky. Díky tomu nepřijdou o žádnou příležitost k prodeji. Pro používání představeného řešení není třeba uzavírat žádnou smlouvu, ani není vyžadována platba  žádného měsíčního paušálu.

Zařízení je k dispozici za výhodnou pořizovací cenu a klient platí pouze minimální poplatek za každou transakci.

Podnikatelé mohou zařízení spárovat se svým smartphonem a bezpečně přijímat platby kdykoli a kdekoli obchodují – na tržnicích ve stáncích, v obchodech, restauracích, v taxíku nebo dokonce u zákazníka doma.

David Marcus, prezident společnosti PayPal, to komentoval: „Zařízení PayPal Here se od svého loňského uvedení stalo obrovským hitem a jsem nadšen, že můžeme představit tuto zbrusu novou verzi určenou pro trhy nejenom v Evropě. Naším cílem bylo vytvořit zařízení, které přinese zcela nové možnosti firmám v segmentech, kde jsou platby pomocí čipu a kódu PIN standardem. Vznikl uživatelsky příjemný přístroj, který firmám a – což je stejně důležité – také jejich zákazníkům nabízí silné a bezpečné řešení. Malé firmy tvoří srdce ekonomiky všude na světě a my jsme velmi potěšeni, že jim tímto novým produktem pomáháme k úspěchu.

Ve společnosti PayPal investujeme obrovské množství času do rozhovorů s malými firmami a do zjišťování jejich potřeb. Právě tyto firmy jsou v centru našeho podnikání. Zjistili jsme, že chtějí jednoduchý a bezpečný způsob, jak kdykoli a kdekoli přijímat platby kartou. Na základě těchto připomínek jsme vytvořili platební zařízení, o kterém se domníváme, že je nejlepší, jaké kdy vzniklo. Je to skvělý příklad naplňování vize společnosti PayPal: příjemné uživatelské prostředí od okamžiku stažení aplikace PayPal Here až po vyjmutí zařízení z krabice a přijetí první platby. Přidali jsme do aplikace také tlačítko, na které zákazník může kliknout a kontaktovat nás telefonicky. Náš tým zákaznických služeb je v případě potřeby kdykoli na dosah.“

Společnost PayPal v roce 2012 zpracovala platby v hodnotě 145 miliard dolarů a spravuje přes 123 milionů aktivních zákaznických účtů.

O společnosti PayPal

PayPal je rychlejší a bezpečnější způsob jak platit nebo si nechat zaplatit online. Služba umožňuje lidem posílat platby bez toho, že by sdíleli finanční informace, s možností flexibilního placení prostřednictvím svých PayPal účtů, bankovních účtů (na určitých trzích) a kreditních či debetních karet. PayPal je společnost patřící eBay (Nasdaq:EBAY) a s více než 117 milióny aktivních účtů ve více než 190 zemích a 25 měnách na celém světě je důležitým globálním hráčem, umožňujícím rozvoj e-commerce. PayPal má hlavní sídlo v San José v Kalifornii a jeho mezinárodní středisko se nachází v Singapuru. Více informací o společnosti najdete na: https://www.paypal.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…