Plavby Olomouc: Adventní čas na OLODVORKU začíná v novém prostoru zimní galerie přednáškou se slavným mořeplavcem

18.11.2022 10:57 | Tisková zpráva

Dvoukřídlá vrata OLODVORKU se otevřela už toto úterý. Všichni, kdo během týdne zavítali do vnitrobloku na Dolním náměstí v Olomouci, si mohli dát první Olopunč a poslechnout si multižánrovou hudební produkci.

Plavby Olomouc: Adventní čas na OLODVORKU začíná v novém prostoru zimní galerie přednáškou se slavným mořeplavcem
Foto: Plavby Olomouc
Popisek: Plavby Olomouc

Mimo venkovního prostranství se letos otevře i nový prostor tzv. zimní galerie v interiéru přímo sousedícím s OLODVORKEM. Ta bude sloužit jako zázemí pro besedy, přednášky, výstavy a využít ji pro zahřátí mohou i návštěvníci OLODVORKU.  Už tuto neděli, 20. 11. v 18:30 hod., nabídne prostor galerie první besedu se známým dobrodruhem a mořeplavcem Rudolfem Krautschneiderem. 

Anketa

Cítíte se ohroženi aktivitami vedení Ruské federace?

5%
94%
hlasovalo: 34785 lidí

„Nesmírně mě potěšilo, že Ruda Krautschneider přijal mé pozvání. Je neuvěřitelné, co všechno dokázal, například obeplul Antarktidu, plavil se po všech mořích, je autorem několika dokumentů… už jako malý kluk jsem o něm slyšel nespočet příběhů, četl skoro všechny jeho knihy a vzhlížel k němu,“ uvádí Šimon Pelikán, provozovatel OLODVORKU a Plaveb Olomouc.
Přednáška naváže v neděli v půl sedmé na rozsvícení vánočního stromu na Horním náměstí, které se koná v 18.00 hod.

OLODVOREK chystá v listopadu a prosinci pravidelný kulturní program. Pro komfortnější pocit účinkujících bude podium vytápěné. Proběhne řada beneficí, mikulášská besídka, mezi vystupujícími umělci se můžeme těšit na známou saxofonistku KJ SAX, kapelu No Barriers, D.U.B. music, Tarezu Wrau, Sugar And Spice Holding Copmany a další. Samozřejmostí je tradiční Olopunč v alkoholické i dětské variantě. 

Adventní čas probíhá mimo OLODVORKU i v rámci dalších služeb Plaveb Olomouc. Obě lodě vyráží v předvánoční době na Moravu a nabízejí plavby s teplým punčem. Stejně tak je možné rezervovat si jízdu na OLOŠLAPECH a vyrazit do historických uliček města. Služby mohou využít i skupinky v rámci teambuildingů, vánočních večírků, rozluček se svobodou a podobně.

Program OLODVORKU naleznete ZDE.
Facebook událost: ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…