Pojišťovnou roku zvolili makléři Českou podnikatelskou pojišťovnu

11.05.2016 12:22

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (dále jen „ČPP“) se stala vítězem 16. ročníku ankety Pojišťovna roku, když zvítězila ve třech hlavních kategoriích. Výsledky hlasování včera zveřejnila Asociace českých pojišťovacích makléřů.

Pojišťovnou roku zvolili makléři Českou podnikatelskou pojišťovnu
Foto: red
Popisek: Česká podnikatelská pojišťovna, a.s.

Stejně jako v roce předchozím ČPP vyhrála nejprestižnější kategorii Pojištění průmyslu a podnikatelů. Obhájila vítězství v kategorii Autopojištění a také druhé místo v kategorii Životní pojištění. V Pojištění občanů se ČPP dokázala vyšvihnout z loňského druhého místa na místo první.

„Vyhráli jsme na celé čáře - máme tři zlaté a jedno stříbro. Podařilo se nám navázat na loňský úspěch a v obrovské konkurenci umístění dokonce ještě vylepšit. Získaných ocenění si velmi vážíme, jsou pro nás důležitou zpětnou vazbou. Potvrzují, že naše produkty a služby jsou konkurenceschopné a jsou důkazem, že naše spolupráce s makléři je na vysoké úrovni,“ uvedl k triumfu ČPP v anketě její šéf Jaroslav Besperát.

Pro ČPP byl loňský rok nejúspěšnějším v její dvacetileté historii. ČPP rostla více než pojistný trh a stala se nejrychleji rostoucí pojišťovnou z top desítky. Celkové předepsané pojistné se zvýšilo o 6,2 procent a dosáhlo objemu 8,2 mld. Kč. S více než 1,1 milionem pojištěných vozidel je ČPP dlouhodobě trojkou v povinném ručení. Díky výsledkům v podnikatelských pojištěních se ČPP stala čtvrtou největší neživotní pojišťovnou na trhu.

„Chtěl bych poděkovat všem obchodním partnerům a makléřům za skvělou spolupráci, která významně přispěla k dosaženým výsledkům. Za projevenou přízeň a důvěru děkuji také klientům, díky nimž je dnes ČPP úspěšnou obchodní značkou a vysoce respektovanou společností na českém pojistném trhu,“ uvedl Jaroslav Besperát.

„Tato významná ocenění jsou nejen naším úspěchem, ale vyznamenáním celé skupiny Vienna Insurance Group, jejíž jsme součástí,“ doplnil Besperát. Cílem ankety Pojišťovna roku je posoudit kvalitu poskytovaných služeb a produktů významných pojišťoven na českém trhu. Organizátory této nejstarší hodnotitelské soutěže jsou Asociace českých pojišťovacích makléřů a Česká asociace pojišťoven společně se specializovaným serverem oPojištění.cz. Záštitu nad 16. ročníkem ankety Pojišťovna roku převzal guvernér České národní banky Miroslav Singer.

***********

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group je univerzální pojišťovnou, která nabízí svým klientům moderní produkty a komplexní pojistná řešení v oblasti životního i neživotního pojištění. Česká podnikatelská pojišťovna je třetím největším poskytovatelem povinného ručení na pojistném trhu v České republice. Společnost působí prostřednictvím 6 regionálních ředitelství, 90 poboček a 300 kanceláří na celém území ČR. Kompletní nabídka produktů je k dispozici na internetových stránkách ZDE. Telefonickým dotazům je vyhrazena klientská linka 841 444 555.

ČPP je součástí pojišťovací skupiny Vienna Insurance Group. Vienna Insurance Group (VIG) je předním specialistou na pojištění v Rakousku a ve střední a východní Evropě. Kolem 50 společností ve 25 zemích tvoří koncern s dlouhou tradicí, silnými značkami a velkou blízkostí klientům. VIG staví na základech 190 let zkušeností v oblasti pojišťovnictví. S přibližně 23 000 pracovnicemi a pracovníky je koncern Vienna Insurance Group jasným lídrem na svých klíčových trzích. Toto skvělé postavení dovoluje naplno čerpat z dlouhodobého potenciálu růstu regionu se 180 miliony obyvatel. Na burze kótovaná Vienna Insurance Group je podnikem s nejvyšším ratingem v rámci hlavního indexu Vídeňské burzy ATX; akcie jsou kótovány i na Burze cenných papírů Praha.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…