Policie ČR: Vyjádření k situaci v NCOZ

01.07.2018 12:45

Ředitel Národní centrály proti organizovanému zločinu SKPV plk. JUDr. Michal Mazánek doručil žádost o ukončení služebního poměru na Policejní prezidium ČR. Na základě jeho žádosti a po domluvě se služebním funkcionářem mu bude služební poměr ukončen k 31. 7. tohoto roku.

Policie ČR: Vyjádření k situaci v NCOZ
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Ředitel Národní centrály proti organizovanému zločinu SKPV plk. JUDr. Michal Mazánek informoval vedení Policie České republiky o svém soukromém rozhodnutí ukončit služební poměr. O možném odchodu pana ředitele Mazánka se přitom hovoří již delší dobu, nejde tedy o nijak nepromyšlený krok. Se svým záměrem plk. Mazánek seznámil také jím řízený útvar.

Pro úplnost uvádíme, že jsme však do současné doby jeho oficiální žádost o ukončení služebního poměru neobdrželi. Pokud se tak stane, bude následovat zákonný postup směřující k následnému obsazení uvolněné pozice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…