Pořad TV Barrandov Týden s prezidentem ovládl mediální prostor

20.03.2017 12:08

Nový diskusní pořad Týden s prezidentem, který měl premiéru minulý čtvrtek a patří do vlastní tvorby televize Barrandov, se zařadil mezi nejsledovanější publicistické formáty. Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic TV Barrandov tak slaví další úspěch.

Pořad TV Barrandov Týden s prezidentem ovládl mediální prostor
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Ve čtvrtek 16. března v hlavním vysílacím čase spustila televize Barrandov půlhodinový diskusní pořad s prezidentem České republiky Milošem Zemanem, který shrnul a okomentoval všechny podstatné události minulého týdne. V úloze moderátorů jste mohli spatřit zástupce šéfredaktora prestižního zpravodajského magazínu Týden Petra Koláře, kterého doplnila moderátorka Našich zpráv na TV Barrandov Alex Mynářová.

Velmi si cením toho, že se pan prezident Miloš Zeman rozhodl na tomto publicistickém formátu spolupracovat s naší televizní skupinou. Počet diváků, kteří se dívali na premiéru i reprízu Týdne s prezidentem dokazuje sílu stanice TV Barrandov i přitažlivost tohoto formátu,“ uvedl generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Čtvrteční premiéru tohoto pořadu sledovalo 220 000 diváků starších 15 let při podílu 5,3 procent. V repríze 106 000 lidí. Alespoň tři minuty v kuse některého z vysílání Týdne s prezidentem vidělo 432 000 lidí, což je nadprůměrná sledovanost. S přehledem se vyrovná například sledovanosti premiéry pořadu Otázky Václava Moravce, který na ČT1 vidělo 255 000 lidí.

Další úspěch zaznamenal pořad Týden s prezidentem v pozoruhodném množství citací, kdy svými odkazy zcela ovládl mediální prostor. Jen v prvních hodinách po odvysílání premiérového dílu Týdne s prezidentem se o pořadu psalo celkem v 25 článcích. Šlo jednak o informace o odvysílání prvního dílu, jednak o citace prezidenta Miloše Zemana na téma korunových dluhopisů ministra financí Andreje Babiše. V drtivé většině případů se jednalo o pozitivní články, které vyjadřovaly prezidentovi podporu.

Týden s prezidentem můžete vidět na TV Barrandov v premiéře každý čtvrtek od 20:15 nebo v reprízách každou neděli od 12:00

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…