Povodí Moravy: Nové webové stránky informují o výstavbě protipovodňové ochrany Olomouce

17.12.2015 12:01

Město Olomouc ve spolupráci se státním podnikem Povodí Moravy spouští nové webové stránky, které budou podrobně informovat o dílčích stavbách II. B etapy PPO Olomouc.

Povodí Moravy: Nové webové stránky informují o výstavbě protipovodňové ochrany Olomouce
Foto: Povodí Moravy
Popisek: Povodí Moravy

Speciální stránka http://protipovodnovaopatreni.olomouc.eu/ obsahuje podrobný rozpis celé etapy II. B, pohled do historie protipovodňových opatření, ekologické aspekty projektu. Čtenář zde najde přehled dopravních opatření, objeví se zde nejčastější dotazy, vizualizace cílového stavu a další potřebné informace.

„Etapa II. B je největší akcí, kterou Povodí Moravy ve spolupráci s partnery v současné době připravuje. Komplex akcí za téměř miliardu korun se týká prostoru od mostu Komenského přes most na Masarykově třídě až téměř po soutok Moravy s Bystřicí,“ řekl generální ředitel Povodí Moravy, s.p. Jan Hodovský.

S přípravnými pracemi začne podnik na podzim 2016 a celá akce se naplno rozjede v červnu 2017. Předpokládané ukončení II. B etapy je v roce 2020. 

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…