Povodí Moravy: Prezentace podniku žákům základní školy

20.05.2016 10:37

Přehled činností vodohospodářů, zejména otázky budování protipovodňových opatření, výskytu invazivních rostlin a možnosti předcházení škodám způsobených bobrem evropským, prezentovali zástupci Povodí Moravy, s.p. žákům Základní školy TGM v Moravských Budějovicích.

Povodí Moravy: Prezentace podniku žákům základní školy
Foto: Povodí Moravy
Popisek: Povodí Moravy

Prezentace činností státního podniku Povodí Moravy, s.p. byla ve středu 18. května součástí rozšířené výuky ekologie. Žáci se dozvěděli více o vodohospodářských tématech, kterým se v rámci školního kroužku Tereza věnují. Jsme velice rádi, že žáci využili možnost následné debaty a že tak mohou své nové poznatky uplatit na GLOBE Games 2016 v Karviné. Program GLOBE (Global learning and Observation to Benefit the Environment) je mezinárodní vzdělávací program, ve kterém žáci zkoumají přírodu a aktivně zlepšují životní prostředí v okolí své školy. V rámci projektu žáci trénují výzkumné dovednosti, které využívají při realizaci vlastních terénních badatelských projektů. „Děkujeme za velmi zdařilou prezentaci a zodpovězení našich otázek, děti byly nadšené,“ vzkázala Povodí Moravy, s.p. učitelka Jana Hanáková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

22:03 Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

Ve středu 8. května se v Poslanecké sněmovně uskuteční tradiční Den otevřených dveří. U příležitosti…