Povodí Ohře: Uzavírka silnice, vedoucí po hrázi VD Nechranice

24.08.2019 8:45

Stavba VD Nechranice - rekonstrukce krajních polí bezpečnostního přelivu přichází do fáze, kdy je bezpodmínečně nutné úplně uzavřít silniční komunikaci na trase Březno - Chbany (Podbořany). Úplná uzavírka bude platit od 26. srpna 2019 od 9:00 hodin do 30. listopadu 2019.

Povodí Ohře: Uzavírka silnice, vedoucí po hrázi VD Nechranice
Foto: Povodí Ohře
Popisek: Povodí Ohře.

Budou probíhat stavební práce, které si vyžádají odstranění dočasného statického podchycení mostovky. Bez tohoto podchycení není možné mostní konstrukci používat ani pro osobní dopravu. Objízdné trasy povedou přes Žatec a Kadaň. Trvale platí zákaz průjezdu po spodní účelové komunikaci přes obec Nechranice. Tato komunikace bude k dispozici pouze pro vozidla autobusů a záchranných složek.

„Všechny řidiče žádáme, aby zákaz vjezdu na komunikaci pod hrází respektovali a nezpůsobovali zbytečné kolize. Zákaz vjezdu bude navíc zřejmě významně monitorovat Policie ČR,“ říká Jan Svejkovský, mluvčí Povodí Ohře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…