Práce nominovaných na Ceny Czech Grand Design jsou vystaveny v Národním technickém muzeu

28.02.2016 20:44

V Národním technickém muzeu byl slavnostně zahájen již 10. ročník výstavy Ceny Czech Grand Design 2015. Ani tentokrát nechybí jako partner Erste Premier, ceny podporuje od jejich založení. Návštěvníci si mohou prohlédnout práce nejlepších českých designerů, kteří soutěží právě o Ceny Czech Grand Design. Vítězové budou vyhlášeni v devíti kategoriích již 19. března 2016 během galavečera ve Stavovském divadle. Absolutní vítěz získá od Erste Premier šek ve výši 100 tisíc korun na tvorbu trofeje pro další ročník soutěže.

Práce nominovaných na Ceny Czech Grand Design jsou vystaveny v Národním technickém muzeu
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Práce tří nejlepších designérů v každé z kategorií jsou k vidění na výstavě v Národním technickém muzeu v Praze do 1. května 2016. Finalisty vybrala odborná porota Akademie Designu ČR složená z českých i zahraničních kurátorů, galeristů, šéfredaktorů, novinářů a teoretiků designu. Slavnostní vyhlášení devíti kategorií doplní i ocenění v kategorii Cena veřejnosti a Grand Designér roku – cena Erste Premier pro absolutního vítěze napříč kategoriemi.

V loňském roce se absolutním vítězem Cen Czech Grand Design 2014, tedy Grand designérem roku 2014 a zároveň také výhercem kategorie Designér roku, stalo studio DECHEM. Více informací na webu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…