Pražské služby na veletrhu FOR WASTE

17.09.2012 9:43

Pražské služby, a.s., se po několika letech opět představí na Výstavišti v Letňanech, tentokrát na 7. mezinárodním veletrhu nakládání s odpady, recyklace, průmyslové a komunální ekologie For Waste, který se letos koná od 18. – 22.9. společně s veletrhem For Arch, na který již tradičně chodí kolem 80 tisíc návštěvníků.

Pražské služby na veletrhu FOR WASTE
Foto: Pražské služby
Popisek: Pražské služby

Pražské služby jako nejznámější poskytovatel služeb v oblasti sběru, třídění, využívání a zneškodňování odpadu od občanů a dalších původců odpadu na území hl. města Prahy netradičně představí řadu doplňkových produktů a služeb.

Ve vnitřní expozici 1D 19 bude prezentovat skartaci a likvidaci cenin a dokumentů v rámci ZEVO Malešice, svoz bioodpadu pro zahrádkáře, ale i majitele domů a bytů, který již funguje celoročně, likvidaci gastroodpadu pro majitele restaurací a zařízení veřejného stravování, dopravní značení, myčku potravinářských cisteren, vlastní čerpací stanice PHM vč. CNG pro firmy i jednotlivce, údržbu zeleně a třídění odpadu.

Na venkovní ploše pak bude představena nejmodernější technika společnosti, např. Mercedes Benz ECONIC s pohonem na CNG s hydraulickou rukou, který reprezentuje typ svozového vozidla určeného pro manipulaci s podzemními kontejnery a také podzemní kontejnery vč podzemní části, které představíme veřejnosti poprvé.

Expozice společnosti Pražské služby, a.s., jistě  zaujme nejen návštěvníky z řad odborné veřejnosti, ale také obyvatele hlavního města Prahy a okolí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

7:02 ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…