Předplacená karta nabízí uživatelům řadu výhod

14.04.2016 13:55

Nová dobíjecí karta FREEPAY MasterCard® představuje pohodlný a velmi bezpečný způsob placení. Jde o plnohodnotnou platební kartu bez nutnosti vlastnit bankovní účet, kterou lze použít nejen k platbám u obchodníků v ČR a v zahraničí, ale i k výběrům z hotovosti z bankomatů, v celé síti MasterCard®.

Předplacená karta nabízí uživatelům řadu výhod
Foto: FreePay
Popisek: Předplacená karta FreePay nabízí uživatelům řadu výhod.

Dobíjecí platební karta FREEPAY MasterCard® (www.freepay.cz) je univerzální a nabízí široké možnosti využití. Majitel karty nemusí s sebou nosit velkou hotovost a zároveň má k dispozici potřebný obnos peněz na kartě, bezpečně zajištěné PINem. Umožňuje plnou kontrolu nad hospodařením – utratit lze jen to, co na kartu vložíte. S kartou lze také zcela bezpečně nakupovat na internetu – uživatel se nemusí obávat, že dojde ke zneužití nebo napadení jeho běžného účtu, karta není s žádným účtem propojena. Karta je i skvělým způsobem, jak vyplácet dětem kapesné. Děti se učí základy hospodaření s vlastními penězi a rodiče přitom mají kontrolu nad jejich výdaji. Rodiče ocení také možnost kdykoli v případě potřeby poslat hotovost i studentům na školách v jiném městě, nebo dokonce v cizině. Předplacená karta FREEPAY MasterCard® je také vhodná pro všechny, kteří z jakéhokoli důvodu nechtějí nebo nemohou vlastnit bankovní účet.


Karta je dostupná všem, nezávisle na jejich bonitě. Její pořízení je velmi jednoduché, neprovází ho žádné papírování, ani nutnost dokazování příjmů. Kartu lze také pohodlně objednat na internetu, doručena je do tří dnů. Předplacenou kartu lze jednoduše dobít několika způsoby. Bankovním převodem, platební kartou nebo vložením hotovosti.

Společnost Prepaid Solutions, která dobíjecí kartu FREEPAY MasterCard® uvedla na trh, se zabývá vydáváním a prodejem dobíjecích předplacených karet pod značkou MasterCard®. Kromě volně prodejné karty FREEPAY vytváří společnost také karetní programy „na míru“, které reagují na potřeby zákazníků ve všech směrech fungování platebních karet (od vlastního designu, přes strukturu poplatků až po omezení plateb na některé obchodníky či bonusový systém). Díky těmto možnostem může nyní v podstatě každá společnost nabídnout svým klientům či partnerům plnohodnotnou platební kartu pod renomovanou značkou MasterCard®.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…