Premiér Sobotka jednal ve Zlínském kraji o zaměstnanosti, sociální péči i podpoře technického vzdělávání

02.12.2015 12:50

Předseda vlády Bohuslav Sobotka navštívil v úterý 1. prosince 2015 společně s ministryní práce a sociálních věcí Michaelou Marksovou Zlínský kraj. Ve Valašském Meziříčí a Vsetíně zahájil premiér činnost dvou nových domovů pro seniory a následně jednal s krajskou tripartitou o zaměstnanosti a vzdělání v regionu.

Premiér Sobotka jednal ve Zlínském kraji o zaměstnanosti, sociální péči i podpoře technického vzdělávání
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Pracovní cestu premiér Bohuslav Sobotka zahájil otevřením Seniorparku ve Valašském Meziříčí a Domova pro seniory Jásenka ve Vsetíně. Sociální oblast je jednou z hlavních priorit vládního kabinetu.

V rámci svého pracovního programu v kraji zamířil předseda vlády také do Zlína, kde se zúčastnil jednání plenární schůze Rady hospodářské a sociální dohody Zlínského kraje. Hlavními tématy jednání krajské tripartity byla zaměstnanost a vzdělání. Svůj program zakončil premiér Sobotka prohlídkou integrovaného centra Slunečnice, kde společně s handicapovanými spoluobčany rozsvítil vánoční stromeček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Rallye Rejvíz 2024

22:04 Policie ČR: Rallye Rejvíz 2024

Trénovali to, co se skutečně stalo.