Premiér Sobotka podpořil výstavbu průmyslové zóny na bývalém vojenském letišti v Přerově

21.05.2015 16:00

Předseda vlády Bohuslav Sobotka zahájil svoji návštěvu Olomouckého kraje ve čtvrtek 21. května 2015 jednáním s primátorem města Přerov Vladimírem Puchalským a s hejtmanem kraje Jiřím Rozbořilem.

Premiér Sobotka podpořil výstavbu průmyslové zóny na bývalém vojenském letišti v Přerově
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Na letišti v Přerově spolu se zástupci ministerstva obrany a dopravy, CzechInvestu, ŘSD a dalšími diskutovali o možnosti výstavby průmyslové zóny a o dostavbě dálnice D1.

„Pokud by se nám zde podařilo vytvořit průmyslovou zónu, dopravně ji napojit a urychlit dostavbu dálnice D1, což samozřejmě zónu výrazným způsobem zatraktivní, tak by to byla obrovská příležitost pro vyřešení zaměstnanosti v Olomouckém kraji a pro rozvoj a sociální vzestup celého regionu,“ uvedl předseda vlády Bohuslav Sobotka.

Návštěvou Olomouckého kraje premiér pokračuje ve svých pracovních cestách do krajů. Během čtvrtka se setká i se zástupci starostů a starostek, učitelů ze Střední průmyslové školy strojnické nebo Fakultní nemocnice Olomouc. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…