Prestižní světové ocenění pro slovenský hotel Elizabeth

31.10.2016 11:05

Poslední říjnová neděle se v katarské Doze nesla ve znamení oceňování nejlepších světových hotelů. Mezi řadou prestižních zařízení, která obdržela nominaci, se o cenu ucházel také slovenský hotel Elizabeth. Ten nakonec získal světové ocenění World Luxury Hotel Award 2016 v kategorii „Romantic Hotel“ regionu východní Evropy.

Prestižní světové ocenění pro slovenský hotel Elizabeth
Foto: Archiv hotelu.
Popisek: Hotel Elizabeth získal světové ocenění World Luxury Hotel Award 2016 v kategorii „Romantic Hotel“ regionu východní Evropy.

Slavnostního galavečera se v Kataru zúčastnil také generální ředitel hotelu Elizabeth, Jan Svoboda, který krátce poté, co převzal prestižní cenu, uvedl: „Náš hotel již získal několik významných ocenění, a to jak v rámci Slovenska, tak v Evropě. Dnes získaná cena však má světovou úroveň, proto ji vnímám jako pomyslný vrchol našeho úspěchu a současně závazek do budoucna. Máme v plánu další inovace našich produktů a služeb tak, aby se k nám naši klienti rádi vraceli.“

V nominaci bylo na 600 hotelů. O vítězích soutěže rozhodovali hoteloví klienti z celého světa.

Hotel Elizabeth je ve vlastnictví skupiny SYNOT. Ta v toce 2012 realizovala jeho rozsáhlou rekonstrukci v celkové hodnotě přibližně 18 mil. EUR.

„Celému kolektivu hotelu Elizabeth upřímně blahopřeji. Získané ocenění je nejen odměnou, ale současně také motivací pro další práci hotelového managementu i všech zaměstnanců.  Jde vidět, že svou práci dělají opravdu zodpovědně a na prvním místě je pro ně spokojený zákazník. Tento úspěch je navíc vyznamenáním i pro celé Slovensko a dokazuje, že i malá evropská země může poskytovat nadstandardní služby v oblasti hoteliérství,“ uvedl senátor a podnikatel Ivo Valenta.

Hotel Elizabeth má za sebou již několik prestižních ocenění. V rámci soutěže Historic Hotels of Europe Awards se stal se nejlepším městským historickým hotelem Evropy 2016 a exceloval hned ve třech kategoriích. Jeho ředitel Jan Svoboda navíc získal cenu Hoteliér roku 2016. V roce 2015 pak získal prvenství jako historický hotel s nejlepším zákaznickým servisem v Evropě.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …