Při jízdě do stanice Recyklace se v Plzeňském kraji vybralo přes dvě tuny starého elektra

07.10.2016 15:30

Přes čtyři stovky vysloužilých elektrospotřebičů se podařilo vybrat od obyvatel Plzeňského kraje od pondělí do čtvrtka tohoto týdne při akci s názvem Jízda do stanice recyklace. Připravil ji Plzeňský kraj ve spolupráci s neziskovým kolektivním systémem ELEKTROWIN a Českými drahami.

Při jízdě do stanice Recyklace se v Plzeňském kraji vybralo přes dvě tuny starého elektra
Foto: Elektrowin
Popisek: Logo společnosti Elektrowin

Vysloužilé elektrospotřebiče mohli lidé odevzdat ve speciálně označených vlakových soupravách i v určených stanicích na trase Plzeň hlavní nádraží – Domažlice a zpět.

Skoro 280 spotřebičů lidé odevzdali v Plzni, 130 v Nýřanech. „Akci nezmařilo ani trvale deštivé počasí, všem, kdo během ní přispěli k recyklaci spotřebičů a tím i k ochraně životního prostředí děkujeme,“ říká Jan Marxt, vedoucí zákaznického servisu z kolektivního systému ELEKTROWIN.

Prvních 300 cestujících, kteří v rámci akce Jízda do stanice Recyklace odevzdali staré elektro, si za něj mohlo vybrat dárek. Každý navíc získal los.

Slosování proběhne v pondělí 10. října, pět vylosovaných získá nový elektrospotřebič v hodnotě 1000 korun. Informaci o výhře obdrží textovou SMS zprávou, výhra jim bude doručena kurýrem, a to do týdne po slosování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…