Prima: Do Zrcadla pohlédne sama královna české komedie – Jiřina Bohdalová

06.08.2013 11:45

Pořad doteď sama moderovala. V tomto díle si však role prohodí a stane se hostem svého pořadu. Moderátorem bude excelentní Marek Eben. Do Zrcadla plného překvapení pohlédne lidem milovaná a familiérně přezdívaná „Bohdalka“.

Prima: Do Zrcadla pohlédne sama královna české komedie – Jiřina Bohdalová
Foto: iprima.cz
Popisek: Loga TV Prima

Mnozí netuší, že jako čtyřletá již začínala v němém filmu. Pořad přinese ale také spoustu překvapivých odpovědí na otázky: Jak se naučila dabovat tak nezaměnitelně kreslené postavičky? V jaké hře prošlapala boty? Co má společného s horolezectvím? A jaká kapela patří k jejím nejoblíbenějším.

Pepa Vojtek bude prvním hostem, který do studia zavítá. Spojuje je vzájemný obdiv. Pepa prozradí, že ze všech filmových rolí Jiřiny má ale nejradši Křemílka a Vochomůrku. Dalšími hudebními hosty budou Věra Martinová, Vladimír Kerndl a Jitka Zelenková.

František Ringo Čech opravdu nepotřebuje pokládat otázky. Paní Bohdalovou přirovná např. k Obamovi nebo Sarkózymu, ale použije spoustu dalších přirovnání. Co ještě řekne? Předá dárek nevhodný pro ženu a ještě dodá: „Známe se od doby, kdy diváci ještě ani nebyli spermie.“ Další herecký kolega František Němec prozradí, jak je těžké se prosadit vedle paní Jiřiny. Scenárista Marek Epstein, který s ní spolupracoval na posledním filmu, doplní, jaká je oblíbená herečka jako kolegyně.

Který speciální host dorazí až ze Stockholmu?

V pořadu nemůže chybět nejbližší rodina. Přijde sestra Jaroslava Henzel – pustíme se do zajímavého povídání o výchově, průšvizích, randění, praní se a o tom, jak se ona a Jiřina domlouvaly za totality přes hranice, když sestra emigrovala. Uvítáme neméně výbornou herečku a dceru Simonu Stašovou se svými syny Markem Cicottim a Vojtěchem Stašem. Simona uvede na pravou míru, jaká byla maminka doma, zda měla jako dítě volnost a jakou ostudu jí paní Jiřina provedla na konzervatoři. Vnuci prozradí, jaký je nejoblíbenější recept jejich babičky – vzteklý dort.

Sledujte hereckou legendu a naši „Bohdalku“ již ve čtvrtek 8. 8. od 20.15 na Primě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Novela atomového zákona pomůže urychlit výstavbu nových jaderných bloků

10:17 Úřad vlády: Novela atomového zákona pomůže urychlit výstavbu nových jaderných bloků

Rychlejší výstavba nových jaderných bloků a také snazší povolovací procesy při zavádění malých modul…