Primátorky a hodinky PRIM – partnerství dvou českých legend pokračuje

03.06.2015 13:15

Společnost ELTON hodinářská z Nového Města nad Metují (www.prim.cz), jediný český výrobce hodinek značky PRIM, je již po několik let partnerem legendárního veslařského závodu Primátorky Skupiny ČEZ. Hodinky ze specielní kolekce jsou tradičně připraveny nejen pro vítěze jednotlivých závodů, ale také pro toho, kdo v dobročinné aukci největší částkou podpoří činnost Nadace Leontinka.

Primátorky a hodinky PRIM –  partnerství dvou českých legend pokračuje
Foto: red
Popisek: Orlík II. LE 42

Spojení dvou českých legend – i tak lze bez nadsázky nazvat spolupráci mezi legendárním závodem osmiveslic Primátorky a výrobcem českých hodinek PRIM. Spojuje je přitom nejen několik desítek let tradice, ale také píle, zručnost a touha uspět v náročné konkurenci.

V minulosti z této spolupráce vzešlo několik úspěšných kolekcí sportovních hodinek. Nejinak je tomu i v tomto roce. Náramkové hodinky PRIM Primátorky 43Q jsou i tentokrát v barvách pořádajícího klubu, kterým je letos VK Slavia. Nápadité sportovní hodinky jsou koncipovány jako unisexové. Číselník vytvořil profesor Rostislav Vaněk, významný český typograf a grafický designér. Je autorem mnoha oceňovaných logotypů, plakátů, známek a knižního designu. Vytvořil také informační systém pražské hromadné dopravy nebo vizuální styl Československých aerolinií. Jeho design číselníku hodinek PRIM Primátorky 43Q evokuje klidnou hladinu Vltavy, která se posléze zvlní brázdami závodících lodí.

Hodinky PRIM Primátorky 43Q budou součástí odměny pro vítěze hlavních kategorií (Primátorské osmiveslice, Skif žen o Stuhu Podolí, Universitní osmy a Jarní skulérský závod Rösslera-Ořovského).

Hodinky z této speciální série také budou moci získat všichni fanoušci (nejen veslařského) sportu. Za cenu 4.990,- je bude možné koupit na www.prim.cz a ve specializovaných prodejnách v Praze a Ostravě.

Společnost ELTON hodinářská věnuje také tradičně hodinky do dobročinné aukce, jejíž výtěžek podpoří prostřednictvím Nadace Leontinka zrakově postižené sportovce všech věkových kategorií. Tento rok se budou dražit hodinky z limitované edice Orlík II 100 L.E., která vznikla ke 100.výročí Primátorek. Dárce nejvyšší částky získá unikát s výrobním číslem 2/100 v ceně 69.900,-. Link na aukci, která proběhne u partnera dražby portálu aukro.cz od 3. do 10. června 2015, najdete na  www.prim.cz a www.primatorky.cz .

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…